Monday, June 4, 2012

Lupa nak sambung kesinambungan laling aku


Aku call insurance tok dpt kn khidmat towing. Seb baek FOC je almaklumlah hntr ke servuce centre sri kembangan je pon.

And vangang nye...org tu kate bateri je and tukar bateri...ok dah kereta..ceh...aku bukak lampu depan ok je terang kn and bdk careline tu yo yo je kate mmg buasa dashboard sensor problemo.cehhh

Si mira and sepul dan kebetulan dd xkeje pon tolong sekali ke pusat service. Thanx alot korang.....jasa korang akan di tugukan dlm hati...hehe cewahhhh...

So skrg laling aku blh beraksi mcm biasa.next service nk kene tkr absorber..and tak lupe jgk.bln depan is laling besdae..maka syabas...poket bakal rabak 2kali..aiyoooo fengsan....2kali. Bulan lps 2kali sbb mase service kena tukar plug power stereng yg dah bocor tu and xlame pastu bateri plak kn....ni lg 2 bende menanti....nangis dalam diam ajelah kekdahnye.

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...