Sunday, December 2, 2012

1 night thousand hopes - Zoo lates adventure

Asalnya terperasan post membe aku kt wall fb dia.kebetulan dia baru post aku pon terus comment...nak join. Lepas tu xingat sampai lah membe aku email mintqk duit utk daftarkan. Terus je transfer masa tu kebetulan mmg dok depan laptop masa kt opis kan...dan aku xingat sampailah dpt email confirmation beberapa kemudian...yeay...dapat join.

Aktiviti ni dianjurkann oleh student uitm sempena projek akhir disamping utk collect sumbangan pd MAKNA. Dan aktiviti zoo lates adventure ni adalah acara k3muncak program mereka. Syabas utk team Awana Citra di atas kejayaan program ni.

Dan setelah sekian lama xmasuk zoo...dpt lah tengok haiwan2 waktu mlm. Binocular utk night vision disediakan. Dan penerangan dr mr.amin. Byk jgk input berguna...



Disebabkn cuaca skrg hujan je time ptg-mlm..maka bertambah adventure lah kan... Thanx alot kat amoi and the geng. Next time aku nk join lagi ye.

Paling best masa perasmian majlis tu..kena nyanyi lagu negaraku dan lagu uitm dihatiku...teruja giller nk nyanyi lagu uitm after 7years..huhuhu ofkos aku senyum je sbb tak ingat l8rik kan..hehe

Time berjalan serius lah kepancitan...tak larat sgt..ingatkan penyakit apa..rupanya penyakit bulanan...spoil mood kan nk berjalan.
Program abis kol 12lbh jgk n sampai rumah nk dkt kol 1am...n tido kol 3am

Disebabkan tido lambat dan terlupa nk set jam...dan bestnya aku membuta dalam bilik yg gelap gelita..mmg xdsedarlah dah kol 9.30..haha dek sbb tu termungkir janji nk ber badminton..huhuhu sorry kenanga..serius wa xsedar.....nnt iols belanja uyk say sorry ye.

And harini dok siapkan kerja sampai lenguh pinggang...adoiyai..lapar le plak. Baru teringat tak makan lagi. Dengggg. Babai nk cari bende yg boleh dibaham...dah macam rimau mlm smlm

Ehhh lupa disebabkan aku pg zoo smlm and time tu harimau tgh mengaum. tu sebab malaysia menang mlm tadi..syabas kepada cara sokongan aku yg pg ke zoo instead of stadium..huhuhu Syabas harimau malaya...jom nyanyi selamanya harimau malaya.

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...