Tuesday, February 7, 2012

ini bukan perkara main-main

Selamat pagi.

Hari wilayah dah berlalu, maulidurrasul pon kita dah sambut. Ni thaipusam plak menjelma.lps ni kerja sampai mei ye.

Setelah bertapa lame di kg.aku dengan seriusnya nak cari kerja di melaka. If kengkawan yg bekerja di melaka, sudi nk bg info pasal kerja2 kosong di melaka.roger lah saya. Sesungguhnya saya amat-amatlah serius akan hal ini.

When hampir 7years kat KL and rasa macam nothing je achievement. Tu yg rase baik blk kg dok bwh ketiak makpak. Sekian.

6 comments:

me01my said...

yun, ko keje area ape?

Yun said...

Owh lupa plak. Aku keje bahagian IT.if utk manage project or tech sales pon ok jek.janji keje di melaka.huhuhu

dewman said...

sama nak kerja kat kampung jugaaaaa

semut-terbersin said...

ini seriuss..(ala2 lagu wonderpets!)..
cube ko tgk jobstreet ler gitu..

cyanamoose said...

erk?? hujan batu di kampung sendiri tetap lebih indah dari hujan emas di kotaraya.. ehehe.

Yun said...

ila kalo kat jobstreet tu melambak keje kat melaka...aku xdenye nk publish kat sini yooo...

dewi..ye betuiiiii jom jom....dah tua..rase nak balik ke tempah tumpahnya dara..hehehe

alah babe..i know...u suke kan dok kat kat keyhell ni..uhuk

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...