Thursday, May 17, 2012

Kepala weng

Melayan mengantok nih..haih* nilah bila belom dpt kerja lg. Tp tadi boss dah bentangkn planning dia..so sekarang ni aku tgh struggle nk phm biz process kt sini..dlm sesi suai kenal dgn term2 yg baru...

Tibe2 aku jadi rajin update blog sbb ade kelapangan... Dr melayan mengantok ni yg tah ape2 ni...baik lah diserikn blog ni..hehe

Nk update pasal tudung pn blom dpt respon perihal order lg kn..maka layan kn....cerita yg aku nk repekkan...

Traffic...nak pegi kerja pagi..so far ok..sbb terowong dr ttdi nk ke bndr utama dah siapkn..so takdelah jem kt situ..lg pon aku lalu tol ldp tu...lg lah takde mslhkn..lalu tpt berbayar le katakn. So far tiada mslh traffic.blk pon ok je...tiada isu utk aku pindah rumah lg hehe..maka teruskn lah bertapa di kerinchi tu...kerinchi di hatiku lah katekn.

Kt opis ni ade mslh nk makan cz yg dkt2 xperlu berjln jauh hnylah...ayamas..dominos...mcd...paparich...gerai2 ala foodcourt or selera melayu kena naik kereta jugak...sigh...setakat ni aku follow je senior2 kn..hehe...

If ayah aku xgembira jugak..tak tahu lah kn..hehe hope aku blh dpt keserasian kt sini..since boss pon muda lagi dan senang nk sembang kn...tetibe teringat kt kak wan.....

Dan juga teringat geng2 IT bernas..teringat memori lepak mkn kt pantry time lunch...owh rindu lahbplak kn..barang yg lepas jgn dikenang..huhuhu

Team IT kt opis ni so far ok...6org batch baru huhuhu..dan akan ade yg masuk lg rasenye...maybe if pembentangan projek dipersetujui minggu dpn..maka akan bermula lah waktu2 sibuk tanpa sempat nak menguap..haha aku dah terer main game bejeweled kt pc lab ni..owh pc hp skrg dah ade game yg best2..abislahh org xfokus time training nnt..hehehe

Ape lagi ek..owh byk.plak undangan makan nasi minyak di kala aku kesesakan bajet kn....dan ejot pon tak ketinggalan..dan kazen aku pn bakal tgl kn aku keseorangan menepis soalan2 cepumas makcik2 pakcik2 aku...sigh*

Ehh lupa...dah panjang nau menceceh kn...nnt tiada cerita utk akan dtg...chow dulu

2 comments:

saifurudin said...

bleh ar ko lawan dengan mira bejewels .. tu je keje die ngan idan aku tgk skrg nih ...

cyanamoose said...

mesti ko rindu kt aku kan? tp mmg paling best zaman IT tu beb!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...