Friday, August 2, 2013

Page 214

Mood raya dah mai sebab tiba2 teringin layan iklan raya kt youtube..hehe

Tapi jangan tanya pasal shopping sebab dah tua2 ni tiada mood dan guna pakai mana yang ada udah le yek. Baju raya je aku tempah 2pasang..cukuplah..tudung tu kate tokei tudung kan..amik je lah dari stok. Wakaka

Tapi iklan raya tahun ni aps yang paling best? Almaklumlah aku ni tiada tv kat umah tu..hhuhuhu

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...