Friday, August 15, 2014

Meriahnya Raya 2014

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir & Batin
 
walaupun harini dah masuk raya yang ke-19, baru ada kesempatan membelek gambar dan blog. raya macam biasa je, petang raya kompem tersadai membuta sebab kepenatan even raya pertama memang aku tak kemana-mana pon siangnya sebab menunggu trip-trip yang tak putus-putus "assalamualaikum" well, apak den anak sulung dan rumah den rumah kampong pusaka..maka mmg loaksi yang startegik diserang pada raya pertama..ehh...
 

raya tahun ni, gambar tak lengkap sebab alang yap takde, apajadah tak keje dia, raya pertama kene keje...bulan puasa baik ko terbongkang tidur je kan.. dan tahun turn budak masam raya di Alai, so meriah lah sket, melayan kerena budak masam, yang asiklah bosan katanya..banyaklah ko punya bosan. kecik-kecik dah pandai nak rasa bosan..lempang sedas kang..baru tau!

dan inilah trip pertama, adik-adik ayah aku. kepada busu dan maklang aku, semoga tabah dengan dugaan masing-masing kerana masing-masing beraya tanpa pasangan. busu aku kira 1st time kena handle 4orang anak sendiri.

dan lain-lain ofkos lah tak sempat snap sebab ahkak kan kene pegang ais, minyak-minyak kat dapur...jangan harap lah nak relax2 pegang camera...rentikanlah mimpi di siang hari. ok semoga umur kita panjang, bertemu lagi di ramadhan akan datang.

and membe kamceng. busu marzuki dan danial
ingat ye danial..ni apak sedara bukan kawan sepak terajang.

and last but not least...
tadaaaa " nenel & ayong"
sedap-sedap maklong.. budak pelat ni sebut ayong...
ayong pon ayong lah..janji rock :D

1 comment:

Rose Azadir said...

Salam kenal, saya blogwalking kat sini. Jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...