Saturday, April 18, 2015

dodgeball

aku kenal sukan ni masa jk1m3 2014sebab ada tournament masa bulan oct kalau xsilap lah.

macam bola baling..lama2 main rasa best lak.. and now team aku mmg cont main sukan ni..atleast once a week. aku ikut dan lah join.

but korang patut cuba juga..nanti akan jatuh chenta...cehhh
with kevin zahri


and join JK1M bukan 1 kerugian..sebab bukan sahaja dpt tips macam mana pemakanan sebenar and dapat kenal kawan2 yang best dan sekapal and dapat kenal sukan dodgeball ni... memang asal aku join JK1M sbb nak get fit balik..sbb badan dah lemau...jalan sikit dah lelah rasanya...and atleast adalah aktiviti..nak buat sendiri memang taklah (bagi aku yang memang selalu bagi alasan..nantilah..nantilah)..hehehee

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...