Wednesday, June 4, 2008

My Bro Wedding

Tanggal 18 Mei 2008 bersamaa 12 Jamadil Awal 1429 iaitu jatuh pada hari Ahad, bertempat di Masjid *** Batu Anam, Segamat, Johor [ Sori aku lupe name masjid baru 2..hehehehe] Alah masjid ni dekat jek ngan UiTM segamat...tp serius ..xmo aku pg lg..sbb jauh nak mampos..hahahahahaa

Tepat jam 10.21AM adik aku selamat bergelat seorang suami..setelah lafaz kali ke-3 baru dia sukses..hehehehehe nasib lah..sape suh makan pulut mlm 2..kn dah gagap & kelu..xdelah..ade ke patut sebut nyer..kn tok kadi xterima…hehehe..aku as official photog ari2..terpakse mengengalkan tgn snap gamba..hampes…bile ptg..tgn aku mmg sengal pegang camera berat 2…huh…

Setelah tgu beberapa jam..bertapa di masjid..kami gerak ke rumah pengantin dlm kol 1:00PM ..kununye nk berarak dah..tp hampess..kami sampai pengantin xsiap lg..aku dah mule berasap..mau xnye dah lah panas….serabut lagi kn..erm last2 ujan turun ngan lebatnyer..even sekejap jek..tp lebat lah jugak..so dah kol 2lbh tp xberarak..rombongan kami pon ade yg dah blk..sbb ade hal masing2..yg tgl..dr 10bijik kete, 1 bijik van & 1 MPV..hanya tgl 6bijik kete & sebijik Van..laen2 dah selamat pulang..last pengantin berarak bwh khemah..aku syiok dok dlm umah jek..hahahahahaha…setel sume..kol 4PM jugak lah kami gerak ke masjid nk smyg kn..hehehehe smpai melaka pon kol 5.30PM jugak..huh..pape pon semua nya selamat & aku happy majlis adik aku dah selamat..so, lepas sengsara kenduri kat umah aku..aku dah boleh tido ngan aman nyer di kala weekend menjelang..hahahahaa

Note: Selamat Pengantin Baru Khairi & Sariannie

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...