Skip to main content

17 Ogos 2008

Uiks... monday blues lagi arini~~ ngantokz thp gaban dah nih! nk kate xckop tido..mcm terlebey jek..hehehe pape jek..maybe mlm td panas kot..dat y aku xleh concentrate + xmerasa puas nikmat tido 2..hehehehe
Morning everbody..nyah jijo dah tegor aku pasal aku caca marba kn cerita dlm entry aku yg lepaih..ngeh33..pape je lah ek...Ok smlm Ahad, 17 Ogos 2008..usia aku meningkat lg 1 anak tangga..hahaha 26 tuuu..watever..janji muda di jiwa..cewahhh...before aku terlupe "Happy Birthday To Me" kepada yg wish aku smlm..thanx a lot~~tersangat lah terharu pada ingatan korang sume~~^-^v
Oleh kerana diz year ulang tahun kelahiran aku jatuh pd hari ahad, so selamat lah annual leave aku pd tahun ni..hehehehe..pd hal aku nyer cuti mmg tgl sikit jek..simpan tok raya..hehehe pas2 mmg tiada upacara menyambut ulangtahun kelahiran aku ni [ayat skema giller] macam tahun2 lepaih kn..hehehe smlm pon aku xmerasa nikmat merehatkan diri..sbb 2 pupu aku si Siti Wahida kawen ngan suami dia si ehsan kat melaka pas2 rushing blk KL sbb sedare tah mane lak kawen kat pantai dlm [serius, aku xpenah tau,.follow ajelah]

"Happy Birthday To Me" [aku dpt pic ni dr website hotlink..hehehe]

ha..tapi aku sempat lah...celebrate in advance ngan sharna & wan kat nandos , Ou jumaat lepas..padahal ni hny lah kuar lunch sbb dah lame xlunch ngan si wan ni...tp anggap ajelah kami celbrate kn..ngeh33

PAs2 tadi smpai opis..puan murni yg suci lagi bersih hatinya..bg aku paper weight versi MOOOO..sungguh comei..tp Adam lagi comei + ensem kan..hak22 Thanx a lot murni...oklah...semoga aku dipanjangkan usia + di beri keberkatan dah hidayah utk meneruskan kehiduapan aku as Muslimah di muka bumi Nya ini...Amin~~

Comments

cyana said…
happy belated besday to ayuni yg gaygeh updte blog setiap hari... ku tau ko bowink kan... hehe.

sbb ko share besday ngan my mama.. so senang la mo ingat.

yg pasti besdy ko ker besdy mak aku menu tetap ayam... smpai bosan. huhu.
Yun said…
oohhh mak embun ya~~camni mo g penang lah..leh mkn free manyak2..celebrate bersame mak embun..hhehee

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.