Wednesday, August 13, 2008

Ape Pasal Aku Rajin Update Blogs?

Aku sendirik pon musykil..layan kan aje..nnt ntah bape bulan pulak lah bersawang kan..hehehehee..arini pon aku xdelah bz..mmg xbz pon lately nih..hehheehe sbb project baru xde..hak22 ni pon cume setel kan case2..aku ade 2 case yg maseh pending yg buat aku pening..ngeh33 wat everlah kn...janji rock!actually case 2 xleh nk solved...tgu partner aku lak yg try buatkan..mane lah tau blh kan..but dia pon ckp 2 case ala2 luar alam jek...mane lah..amik dr transOpen but nk compare ngan aging..xke pelik..2la mase requirement kate laen..dah test pon kate success..skrg lak...kate laen nk tgk based on aging..aku pon muskil lah kn..terang2 lah..trans Open 2 hny utk transaction yg lom setel payment lg kn..hahahahaa aku gelak ajelah..kang nk ubah...meaning report 2 pon kene ubah name lak..ngeh33...layan kn aje.... [gamba sebelah kanan ni] di ambil mase kenduri sharna kat penang..hehehe sume2 2 geng2 gossip...actually ni pic dr fotographer dia kn hehehe si nuat 2..ok leh bukak fotopages dia custom album pon dia dah siapkan & CD pon dah selamat deliver...kire oklah..kalo korang kat belah penang suke ngan style dia..leh booking dia k! ni aku tlg promote kn dia..tanpa ape2 komisyen tau! xpe aku tolong jek kn...mane lah tau...aku dpt menambak rezeki kengkawan kan...hehehehe tp yg thn manje siap nk kenenkn sazz ngan mamat 2..sbb leh produce anak yg comei2 ..haram jek..abg soljar saz mane nk campak kn..tau lah dia dah xleh nk ngorat org kn..kang ade kene rembat ngan laki dia...sibok dok padan kn org...heheheh tp 2 lah aku pon ras ecam sesuwai jek depa..tp sesuai dr paras rupe watpe kn..kalo xde keserasian...heheehe...xpe sazz aku sokong abg soljar ko...sbb dia setia..cewahhh~~~abg soljar kene belanje aku makan nasik minyak lebih nih~~ngeh33 [gamba yg kiri ni lak] sume tgh beria...hehehee membaling kelopak2 bunge..sian bunge 2 kn...pengantin pon over 2./.hahahahaha gelak kn mereka & aku sekali yg dah lah dok depan..pas2 beria2...huk22 [gamba bawah ni yg belah kiri ni] kenangan kami ber3..hehehee segeng mase project eBernas ari2 kn..hehehe kami mmg bertiga,..almaklumlah tym 2 kami ber3 jek anak dara kn..hahahahhaaa [bg yg muslim jek..chinese ramai jek] hahahahaa & sharna dan saz jugak lah yg smpai ke kenduri kawen adik aku dulu..thanx 2 both of you...sbb sudi memeriahkan majlis diteratak usang keluarga aku kn...erm...even bukan majlis aku kn...pape pon thanx alot sbb byk membantu aku jugak..[sesi luahan sbb teringat] hahahahaa

aku bace paper online..smbil mengqada' berita yg lepas melalui arkib kan..byk jugak lah berita terkini hiburan sensasi yg aku termiss....erm smlm charge PTPTN dikurang ke 1% - terima kasih lah..kurang sket bebanan..maybe kurang lah bulan yg aku kene bayor kn..hahahahaa pas2 pasal telekomunikasi lak..kite xpayah tukor no if nk tukar service provider..contoh kite pakai maxis [012/017 kan] tapi nk tukor ke celcom..kire nk berplaing tadah lah ni..hehhee kite xyah tukor no..juz tukor perkhidmatan jek [gaya mcm depa ni nk merge jek kn] hehehehe so xdelah kite risau asik nk tukor no jek...so no aku maseh kekal seperti dulu..no yg cdah bg aku [maxis] pon maseh beroperasi seperti sedia kala....cume digi aku [pd mereka yg ade] sila delete & humbah jauh2..sbb mmg dah xwujud..hahaha ni dah mcm ringkasan berita utama jek..xpe..sekurang2 nyer..nnt aku leh review blk tok pemahaman aku..[mcm gune lagik] ngeh33 ha paling gempak isu uitm nk di open tok public [bkn bumi] to raise up their credibility hahaha mcm lawak pon ade..aku as ex-uitm xsetuju lah kn..ni jelah keistimewaan bumi yg ade tok menjamin mase depan yg cemerlang...kalo 10% dikurangkan..kesian kat org yg 10% terakhir..xdpt masuk uitm kn...ni pd opinion aku lah..universiti laen kn byk....kn dah di open tok semua..nape nk kaco uitm..tp ape2 keputusan adalah pd pihak atasan....sian kat adik2 aku, bakal2 waris aku nnt....hehehehee [kene terima perubahan lah kn]

wow pic aku&saz bersama pasangan bahagia...ngeh33..ade jugak..lupe lak aku...tp kat shah alam aku xpuas ati..sbb ade sekeping jek pic aku ngan sharna..hampess..hahahahaa xpe seb baek ade kn..dr xde langsung..hahahaha tp serius dah mcm wedding org hindustan jek..[jgn mare yea pengantin]

yeah..everybody happy~~~

3 comments:

jiwa kacau said...

NYAH...SEBAGAI BLOGGER..KAW KENE SKOP KAN CERITA KAW TU SATU PERSATU...KAW JGN LA COMBINE SEMUA CERITA DLM SATU TAJUK...MCM CERITA KAW YG NI LEBIH PD GAMBA KAWIN2 DIPENANG..TETIBE ADE CERITA PASAI PTPTN,UITM..SO ITU AKAN MEBIKIN PEMBACA AKA BLOGHOPPER XMINAT TUK MEMBACA...JADI SEPARATE KAN CERITA KAW...MAKA KAW AKAN BERTAMBAH IDEA TUK MENULIS...HAPPY BLOGGING!

SEKIAN DARI
KAK JIE
**BERLAINAN JANTINA TAPI SATU MATLAMAT**

cyana said...

siott jek nyah jijo... ade jek komen dier... hampesss...
tkpe yun dgr jek nasihat senior. haha

cyana said...

teringat mase nie... padahal baru sebulan yg lepas. mmg keletihan dan kelam kabut. naseb ade korang runner2 sume... naseb la kan akak sebagai pengantin dan pengarah... sbb asyik arah itu ini... haha

BTW thanks to all of u my EXCO2 nyah.. yg penting akak dh kawen!!!
(tk penah terpk nk kawen seawal itu.. n semua last min prep)

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...