Monday, August 11, 2008

cont Wedding Dilabaik & Acap

semua org pelik...bile kah mereka bercintan + mcm mane mereka blh bercinta...hahahaha hanya aku yg tau cerita nya bagaimana + mengapa + apa + di mana + apakah kisah nya..& semuanya..tp xdelah in detail kn aku tau..tp 2la..ramai jugak yg suprised yg mereka ni ke jinjang pelamin..pape pon congratez 2 both of u..acap..jaga dila baek2..kalo aku tau lah ko memain..aku sepak ko..aku jek blh sepak ko skrg ni..dila dah xblh melakukannyer lg..hahahahaaha..kalo pikir ikut logik akal..aku pon xleh nk terima kenyataan mereka ni dah kawen..hahahhaa sbb mengikut sejarah persabatan dila & acap kn..ngan aku skali kn...hahah begitu complicated asalnya..xsangke lak..mmg jodoh depa ni kn..alhamdulillah....mmg menjadi..hehehe tp aku punye impian nk buang tahi lalat di muke acap bakal xkesampaian sbb dila sure marah aku punyer~~`lalalalaalaa
alamak ayu nyer ko dila~~
heheehe aku nmpk pemanis mukanye [2 yg dila terpikat kot!..cabotsss]
serius aku maseh berpikir..ape lah yg membuatkan ko pilih tema pink..what i know..u hate pink very much..
aik gumbira nmpk~~apsal acap nmpk tinggi? ke aku yg silap? hehehe larikkkk!!!!
us with dila [kami pakse dila naek pelamin b4 berarak]
yeah..sempat jugak mereka ni tunggu pengantin berarak even naek berasap sorang2 nyer kepala

control ayu~~
aku & cdah [saje mengexpose kn diri kat thread ni..blogs aku kn..suke ati aku lah kn hahaha]
oppss zaa dgn kami
2la..yanie ngan zaa xlarat nk tgu pengantin berarak~~~
sori lah yang..xsempat carik baju ikut tema ko..aku dah kelam kabut nk kejor bas mlm 2 kn
cdah yg senang hati..hahaha
close up sket muke pengantin

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...