Thursday, October 16, 2008

PrettyNyePeakturesKami@JamuanRayaISD

Selamat hari Raya
Wanita-wanita penyeri ISD
Lelaki ISD pemalu orgnya..so, kami jelah yg sakan bergambar
eBernas Team/ special project team..Boss kami pong perempuan [team perempuan - man not allowed..hehehe]
wahhh...percubaan perTAMA bergambar dengan our big boss [boss besar ISD]
Makan tym
Beria ko makan satay..guwe tau lah kamu mengidam..hehehe:P
wan mintak derma makanan 2..malu-malu lak nk makan
abislah meja aku berkecah jadiknyer
try & error IXUS [model lupe lak]
Aksi-aksi kami
sakan nya lah kalo bab berposing ni!
sume cube menggayakan pose terbaek dengan baju raya yg xbrape nk raya
bile lah boleh makan..asik amik bau aje...
wahhh ni team gossip ni!
komplem gamba sape lah yg xlawa 2?
Murni-Sharna-Alor-Yun-Sue-Amy
wah....ni skandle baru [mampuih aku kalo boss tau..aku gossip kan dia..hehehe]
ni skandal dah basi pong~~~
boss tersenyum mesra...jgn lupe spektra kami kasik full mark yeaa..hehehe:)
eleh konon team pink..aku xleh join lah 2 posing!
aku & wan

3 comments:

saifurudin said...

yun.. ko dah main berisi .. aiya

*Yun* said...

alah sebab membe aku senang hati..aku lagi senang ati..[ape kah ade kene mengena ngan aku?]

ni kes makan byk sgt..asik open house jek

Murni said...

yun diam2 ubi berisik.. oklah tu.. jgn basi sudah lah.. hehehh@! sharna mengidam?? betulkah ini?? hmm.. apsal aku takde terima gossip ini?? :P

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...