Skip to main content

PrettyNyePeakturesKami@JamuanRayaISD

Selamat hari Raya
Wanita-wanita penyeri ISD
Lelaki ISD pemalu orgnya..so, kami jelah yg sakan bergambar
eBernas Team/ special project team..Boss kami pong perempuan [team perempuan - man not allowed..hehehe]
wahhh...percubaan perTAMA bergambar dengan our big boss [boss besar ISD]
Makan tym
Beria ko makan satay..guwe tau lah kamu mengidam..hehehe:P
wan mintak derma makanan 2..malu-malu lak nk makan
abislah meja aku berkecah jadiknyer
try & error IXUS [model lupe lak]
Aksi-aksi kami
sakan nya lah kalo bab berposing ni!
sume cube menggayakan pose terbaek dengan baju raya yg xbrape nk raya
bile lah boleh makan..asik amik bau aje...
wahhh ni team gossip ni!
komplem gamba sape lah yg xlawa 2?
Murni-Sharna-Alor-Yun-Sue-Amy
wah....ni skandle baru [mampuih aku kalo boss tau..aku gossip kan dia..hehehe]
ni skandal dah basi pong~~~
boss tersenyum mesra...jgn lupe spektra kami kasik full mark yeaa..hehehe:)
eleh konon team pink..aku xleh join lah 2 posing!
aku & wan

Comments

saifurudin said…
yun.. ko dah main berisi .. aiya
*Yun* said…
alah sebab membe aku senang hati..aku lagi senang ati..[ape kah ade kene mengena ngan aku?]

ni kes makan byk sgt..asik open house jek
Murni said…
yun diam2 ubi berisik.. oklah tu.. jgn basi sudah lah.. hehehh@! sharna mengidam?? betulkah ini?? hmm.. apsal aku takde terima gossip ini?? :P

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…