Friday, October 17, 2008

+1year

kalo dalam coding kite leh gune mcm ni

Date DateSharna;
int UmorKakSharna;
if(today() != DateSharna.year )
{
UmorKakSharna++;
}


hahaha hantam jek lah..ikut logik betul lah 2..tp dr segi pemahaman sukar utk dipahami.. hahahahahaa

Oklah..actually tanggal 16 Oct 2008, which is yesterday lah kan, umo kak sharna ni meningkat 1 lagi anak tangga..hehehehe seb baek you dah kawen kalo x harus join club kak ELLA ratu rock negara..hehehe :) yang ke berapa? biarlah rahsia... if mo tau tny dia sendirik lah...tp upset tau dpt present external hadisk PHILIPS dr hubby dia..hehehe pehtu Wan kasik keychain yg comei..hehehe I as usual kasik gamba cover majalah dia laki bini suh print sendirik [gile keji kan?] hehehe xpe jasa I menyimpan gamba 2 jeklah kn dpt disumbang kan... ok tok celebrate kami telah menambahkan pendapatan PIZZA HUT kat TTDI 2, ni jek yg plg hampir dengan opis kami..so, arini baru celeb..gamba laen later on aku upload yeaaa..arini BZ lah!
Oklah HAPPY BIRTHDAY to kak Sharna [sajek nk kasik nmpk dia tua dr aku..hehehe]
Gumbiranya dia~~~~:)
dalam kenderaan terbabit
semoga dipajangkan usia + dimurahkan rezeki + dikurniakan waris secepat mungkin..amin!
bersungguh-sungguh dia makan..lapo yea..kesian!
Tapi dengar citer nyer dia dah celebrate kat umah [of course lah kn] ape lah aku ni...hubby nyer wat suprised kat umah..ade kek sodap katenyer..tp kene share ngan BITON..ok lah 2..dah name pon birthday same bulan..so, dlm zaman ekonomi wajib berjimat ni..kenelah share kn..
Kak Sharna jgn lupe... dah tua..hehehehe :P

4 comments:

jiwa kacau said...

UPSETTTT...X AJAK MISS GEE SEKALI....NAK KNE SUMPAHAN NIH...

Murni said...

hmm..coding tu ada sedikit salah aku rasa.. if today==birthday then umor++.. kan? :P

*Yun* said...

pandai mama adam...1point..nk redeem g kat jusco yea...hehehe

mmg sajek jek..tp kak sharna xperasan lg!upset I tau!

cyana said...

oittt!!! aku baru bace nie... mmg coding tu salah. mentang2 la ko programmer ko mo chong akak yer!!!

Akak nie walao tk wat programming tp basic tu totap di dlm sanubariku.. ewah!!

patut ko letak la umor--

lalalala...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...