Wednesday, November 26, 2008

1st Anniversary


Bace N3 si budak kecik yg dah tukor wajah blog dia..N3 dia pasai ulangtahun ke-1 [ade ke?] blogs dia..menseh guwe pon lupe bangat yg besdae blog guwe ni jugak bulan november..so, bertepatan ari ni dia dah pon berusia setaun 10hari...semoga blogs aku ni makin membesar bagai "JOHAN" hendaknye...actually blogs ni dah wujud since 2006 but dia ala-ala dah terbiar bile aku dah mule memBZ kan diri ngan MyPartners dulu..so, dia akan terbela bile aku pulang ke kampung halaman..tetapi makin lame aku makin lalai dlm menjaga kebajikan dia lalu dia hidup tanpa hala tuju..& last year tergerak ati nak kemas balik kn..kire nk jadik tpt penempatan lah..asal nyer nk wat konsep "Jalan-jalan carik penat punye story" tetapi kesudahannya..carca marba..ape-ape ajelah ek...layannnnn~~~

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...