Thursday, November 6, 2008

Vacation..Oh Vacation

Tensi..tension..Serabut...sebobot...kusut..masai...headache..problem...pressure...letih..lesu...lemau..lemas...lemah...xdek mood...MALAS...[come in COMBO set..dah mcm streamyx combo lak..heheee]

I'm need a vacation desperately ok!.....now ok! stresss bangat ni! jgn smpai kene makan ubat stress udahle... apsal aku stress? i've no idea bout dat! seriously, i want Vacation[pdhal xdelah bz sgt pon keje..but..really need it = REST] tok lari sekejap dr keserabutan di KOTA KL ni....wawawa ni dah mcm level patut CUTI ok! padahal KL pon xsuh pon aku berpijak di tanah nyer kn..,hehehe :P
Nota kaki: Ape yg aku maukan..ketenangan maybe......vacation is juz a method tok dptkan ketenangan lah aku rase...seyes..aku xpenah rase seterok ni ok!maybe luaran nmpk ok..but dlman..dah mcm carca marba..huahuahua [adekah aku dah masuk fasa KRONIK?] - ohhh TIDAK, kemungkinan kene byk zikir & istighfar & byk kan bace quran + smyg sunat...aku rase aku ni makin lalai lah..kot..2 yg xtentu hala jek perasaan ni..asik nk terbabas jek [nauzubillah lah kn] - aku dah rase leh berpikir ngan waras sikit [aku Gile ke td? hehhee..oh x..aku mamun sikit jek pg kot.!!!] 2la..aku lupe..kite masih ade Tuhan Yang Esa utk dirujuk kan...

3 comments:

cyana said...

stres sbb ko bowink dok umh ler... cube ade BF wajib bz... ape kate ko suh mis gee teman ko... sure vacation uols best bangat!

*Yun* said...

ohhh i don think BF penyelesai mslh tensi aku ni k!

dd said...

mau vakasi mari le ajak i.mase bule kowtim.mari bervakasi.yeehaa.

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...