Skip to main content

Program "Lu Terharu Babe!"

Tanggal 5 November 2008 bersamaan Rabu or lebih senang...kisah ni berlaku semalam lah kan..bertepatan jam 1.00pm [kami baikkan..kuar lunch on time..tp lagi baek sbb xkuar lunch..hny lepak dlm meeting room jek] hehehee bertempat di Meeting Room Level 5 [alah depan meja Maria jek..meeting room ni...Ahli-ahli Exco yg terlibat dlm program "Lu Terharu Babe!" seperti di bawah:

Event Manager - Cik Kiyah the Bossy [ooppp..berangan nk arahkan mak munah wat kopi O]
Ajk Makanan - Marvik the interprem women [ooohhhh i hope i can make her invisible ok!]
Ajk Kebersihan a.k.a sampah - Shima the very lah suci bersih...
Ajk Pengambaran di Lokasi - Sharna the very lip lap women.. [hehehe...very da true...but baju dia not see the thru ok!]
Ajk Pengiring - Leena the Balun kasik licin nyer lady..hehehe [maap ya buk..jgn salahkan amba]
Ajk Ahli sufi - aku the pengawal keamanan [hehehe sbb depa ni over ok..ssh nak kawal!]
Ajk xterlibat - Wan the besdae gurl..hahahahaa

Program ni dpt berjalan ngan lancar di sebabkan Mc Delivery yg very da punctual ok! sbb Ajk Makanan dah mentioned..Order mesti smpai kui 12.45pm kat level 5, CP tower... nak wat majlis besar-besar...Event mgr xcukup budget & xsempat nak carik sponsor kan..so, kami wat ala kadar ngan kutipan derma kilat dr Ahli exco yg terlibat...huhuhu

Program yg serba serderhana ini sungguh meriah & berjalan ngan lancar sekali..terima kasih sume exco-exco yg terlibat atas kerjasama anda semua..kami harap dpt dilaksankan program sedemikian tok mase2 akan dtg...semoga ikatan ukhwah xkn terputus lah kn..heheh sebenarnyer sape lah yg nak membising suasana kat opis ni kalo bukan kite..betul x?

Objektif program: Menteharu kan perasaan si Wan noor faridah
Misi program : semua gembira sambil mengenyangkan perut
Visi program: Mensuprised kan subjek yg di suspek


** Happy Birthday to you**

May God Bless You & Taun depan kawen ok!

Adakah kami ni lawyer? or lawyer buruk?

Aksi-aski yg boleh ditiru ketika dipejabat :)


Mane aku?...xaci!!!


Tinggi - Rendahnye - Tinggi - Rendah - Tinggi - Rendah - Rendah lagi

boleh tunggu aku x..ni asik aku jek tertinggal

Yun - Maria ke Mariam? - Wan - Shima - Sharna - Kiyah - Leena

tarararapappa..I'm loving it!

ni lah hasil aku buat dr Word + Paint [heheh adobe xdek ok dlm laptop ni!]

Hipotesis 1: Wan mmg xsuspek pon
Hipotesis 2: kami ni mmg pandai simpan rahsia
Kesimpulan: kami semua kenyang makan Mc D jek..& Wan gumbira ngan suprised yg kami plan ni..hehehe secare keseluruhan 10bintang tok kami semua..hehehe

Comments

cyana said…
ebattnyer... nnt aku pun mo gune word n paint!!!! sbb tensi keje ko jd makin ebat... bley crop sume... cayalah
W.Noor said…
yunnn terharu den ...hehe...and kelas lah citer2 ko bebbb..hehehhe
memang beshhhhhhhh
anywayy..memang korang the besh...u rock galzzzz...thanks to all..really appreciate it..memang tersupriselah..ehhehehehhe..emmmuahhhhhhh
LeENa said…
huwahahahah.. ku suka hasil nukilan mu itu... sungguh mengasyikkan... ku juga terharu..
zakiahck said…
cannnteemmmm.....
aku suke asel keje2 mung iniii..
aku mmg wonder dgn asel keje begambo ginian...
rs semangkin tak penyabo pule aku utk memiliki sekotak laptop...
buleh le aku mengerop bagai gambo2 ku ginian...eeehehehe....kelesss...
Marvic said…
ader kelazzz la cerita kau nie..aku nak copy & paste utk thesis aku pon boleh gak...

dgn tajuk: Cara nak surprisekan bufday girl
Murni said…
wahaa... sgt jeles melihat gambar aksi.. cantiksss...

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.