Tuesday, December 2, 2008

Cubicle Song for cubicle Kejongzz

Bace N3 kat Blogs DD maka tercipta lah IDEA ni... memberi gelaran "Cubicle Kejongzz" tok ruang kerja di pejabat...such a brilliant Idea kn..hehehe mau xnyer dah space yg ala2 cinonet..pehtu kite menghabis hampir 10hours per day di tempatitew saja... memikirkan ceritera pasal Cubicle kejongz ni..aku teringat lah sazz penah send dulu lyric tok Cubicle song ni dulu...the lyrics & video [in youtube] as follows:- [seb baek mr.google ade kan..hehehe..give a *thumbs up* to mr.google] -sila rujuk video di bawah yeaaaaaa

pehtu ade jugak lah TAG yg nyah sazz kene kan kat blogs dia tu..lawa jugak bantal dia yg round satu opis 2 kan..erm....tapi aku bersyukur sbb ade cibicle kejongzzz ni dr orang2 afrika yg dok merempat sbb xde tpt penginapan & bersyukur jugak bile tgk org yg keje di bawah terik matahari kan..ni aku hari-hari asik komen aircond sejukkk jek...heheh seyes aku mmg xtahan ok! smpai otak aku pon leh mengigil..[wujud ka?] tp seyes..smpai terpikir yg otak aku leh krem tetibe disebabkan kesejukan [byk berangan nih] oklah layan kan ajo ape2 lagu yg aku sediakan ni..penat tau carik!






“My Cubicle”


Lyrics by: Morning Sidekick


Performed by: Jym Britton


Parody on “You’re Beautiful” by James Blunt





My job is stupid my day’s a bore,



Inside this office from eight to four


Nothin’ ever happens my life is pretty bland,


Pretending that I’m working, pray I don’t get canned.





My Cubicle, My cubicle


It’s One of Sixty two


It’s my small space in a crowded place


Just a six-by-six foot booth


And I hate it that’s the truth





Well, I give a sigh as the boss walks by,


no one ever talks to me or looks me in the eye.


And I really should work but instead I just sit here and surf the Internet.





In My Cubicle, My cubicle


It doesn’t have a view.


It’s my small space in a crowded place


I sit in solitude.


And sometimes I sit here nude.

2 comments:

elixadexelia said...

Wah..cantiknya layout, aku baru perasan :) Yun, thanks 4 ur advice ya..wish u all da best too!

dd said...

muntah aku ngan kubikel kejonggggg..aku mau vakasion..vakasion plisss..

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...