Wednesday, December 24, 2008

KPLI

Cerita sedih di hari rabu...aku dah cek result KPLI tapi hasilnya agak menyedihkan sebab aku GAGAL lagi..hehehe [sempat gelak ni] sorry mum.. xdapat nak merealisasikan impian mak nak tgk anak mak dia jadik seorang pendidik..kene cube lagi next year ... wahh dah lah umo makin lanjut...tp kalo ade rezeki 2 TAK ke mana kan..cube lagi ek... 2la len kali be prepared tym interbiu tu...hehehee jgn jadik sengal2 alam tym interbiu..hahahaha ko hengat interbiew jawatan programmer ke? huhuhu



xpe lah YUN cube lagi nnt..sape-sape yg nak cek..g lah kat link atas 2 yeaa...huhuhu :P mmg aku kene stay KL lagi lah jawab nyer..wawawa xpe BERNAS di hatiku..hak22



Nota kaki: so, kene focus ngan sesuatu yg lama yg baru bermula...pikir-pikir kan lah~~

2 comments:

cyana said...

tkpe cikgu yun...sile coba lg next year...

Miss Gee De Von Isabelle Simone said...

jadik cikgu kaa..wow...akaq doakan semoga berjaya.di tahun mendatang..menjadi ustazah kontemporari...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...