Tuesday, September 9, 2008

Gol & Gincu

hehehe, tetibe terlayan blk citer ni, korang layan x citer ni?...aku dah bape kali khatam pon kat youtube + 8tv.com.my hehehee ..ala-ala xboring lagi kn...so, teruskan ajolah layan tok sekelian kalinya...2la..pagi ni aku dok layan lg..tp style aku cam baser lah kn...pasang headset kat telinge dengar suare jek...kang layan ngan mate skali, maunyer keje i xsiap nnt k! aku pon xtau apsal aku suke sgt layan citer ni...i've no idea bout dat k~~~maybe da important reason citer ni sempoi kot....so, xdelah sesak jiwa + mate + telinge nk layan..actually, kalo aku xikut episod dia kat tv dulu..kompem cerita xmasuk list citer aku suke..hahaha sbb bdk umah aku kn suke tgk TV..so, penyakit addict ngan TV lagi-lagi rancangan yg bersiri ni...hehehee lelame layan aku pon melekat..almaklumlah aku bkn ade commitment ape pon kn..better lah aku tgk TV dr aku teruskan aktiviti membuta aku 2! ok lah if korang nk layan jugak..leh bukak kat link bawah ni...tp yg da movie 2..jenuh lak aku nk paste kn 1-1 link ek..2 kome leh cek direct kat youtube..heheehe ape lagissss, jom layannnnnnn


bukan setakat cerita jek aku layan k..lagu tema ke lagu berkenaan ngan cerita ni aku layan jugak..so, ni dia 2 lagu dr cerita ni...so, jom dengarkan lagu dr radio karat guwe~~~ [senang jek kan copy dr youtube] heheheehe

Generasiku by AOG



Teruja by Ella


kalo sesape yg suke 2 toksah lah layan kan..mane ade paksaan hehehee...2la dah lame lak xmaen futsal kn..ni lak bolan pose lagi lah xptt nak menaktifkan diri kn...erm xpe lepas raya..ayo geng kite berfutsal kembali..sbb kompem lah undangan opne ouse melambak2 kn..so, utk mengkempis kn kembali perut 2 ayuh lah kite ber sukan...majulah sukan utk negara~~

sebagai penutup...sape suke cerita ni sila angkat tgn, kalo xsuke angkat kaki blah lahhh cepattt!:P

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...