Skip to main content

Gol & Gincu

hehehe, tetibe terlayan blk citer ni, korang layan x citer ni?...aku dah bape kali khatam pon kat youtube + 8tv.com.my hehehee ..ala-ala xboring lagi kn...so, teruskan ajolah layan tok sekelian kalinya...2la..pagi ni aku dok layan lg..tp style aku cam baser lah kn...pasang headset kat telinge dengar suare jek...kang layan ngan mate skali, maunyer keje i xsiap nnt k! aku pon xtau apsal aku suke sgt layan citer ni...i've no idea bout dat k~~~maybe da important reason citer ni sempoi kot....so, xdelah sesak jiwa + mate + telinge nk layan..actually, kalo aku xikut episod dia kat tv dulu..kompem cerita xmasuk list citer aku suke..hahaha sbb bdk umah aku kn suke tgk TV..so, penyakit addict ngan TV lagi-lagi rancangan yg bersiri ni...hehehee lelame layan aku pon melekat..almaklumlah aku bkn ade commitment ape pon kn..better lah aku tgk TV dr aku teruskan aktiviti membuta aku 2! ok lah if korang nk layan jugak..leh bukak kat link bawah ni...tp yg da movie 2..jenuh lak aku nk paste kn 1-1 link ek..2 kome leh cek direct kat youtube..heheehe ape lagissss, jom layannnnnnn


bukan setakat cerita jek aku layan k..lagu tema ke lagu berkenaan ngan cerita ni aku layan jugak..so, ni dia 2 lagu dr cerita ni...so, jom dengarkan lagu dr radio karat guwe~~~ [senang jek kan copy dr youtube] heheheehe

Generasiku by AOG



Teruja by Ella


kalo sesape yg suke 2 toksah lah layan kan..mane ade paksaan hehehee...2la dah lame lak xmaen futsal kn..ni lak bolan pose lagi lah xptt nak menaktifkan diri kn...erm xpe lepas raya..ayo geng kite berfutsal kembali..sbb kompem lah undangan opne ouse melambak2 kn..so, utk mengkempis kn kembali perut 2 ayuh lah kite ber sukan...majulah sukan utk negara~~

sebagai penutup...sape suke cerita ni sila angkat tgn, kalo xsuke angkat kaki blah lahhh cepattt!:P

Comments

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…