Skip to main content

[Lagu ape yg kamu sukak]

setiap org kan ade taste sendiri..mcm korang nk pilih BF & Gf korang kn..pas2 seperti korang pilih kete [nk beli yg mane - tp yg ni aku xtau...xseperti ape yg diidamkan..sbb normally, based on budget dlm pocket..hehehe], xpon ala-ala nk beli lauk kat kedai mkn kn..yg lauknyer deretan perghhh [blh terliur kalo diingat kn..dikala-kala bolan pose ni] hehehe tp serius aku teruja tgk gamba deretan lauk pauk yg diniaga kn oleh mak kakak sharna ni kite di bazaar bayan baru, penang...perghhh adekah taun ni bonda & kakanda nya masih berniaga..opsss ter off track lak..hehehe kang ade kene komen lagiss ngan nyah jijon..hak22

ok berbalik pd topik...korang suke lagu ape? lagu kegemaran aku xdelah byk mane pon? aku pon xtau apsal aku sukak..normally sbb lagu dia..bkn lirik dia..hahahaa ok normally org suke lagi based on beberapa criteria lah kn...[e.g: lirik - bg yg tgh berchenta or bg yg tgh frust..kekeke, lagu dia - alah mcm bdk underground kn kompem lah suke music2 underground jek..serupe bdk hip hop..pdhal lirik tah pape jek, ikut trend - yg ni baser, sbb terikut2 ngan lagu glemer terkini..pdhal bkn best mane pon..hehehehee :P, etc - byk lagi nk list kn] tp aku jarang giller lah nk suke pd lagu2 ni..kalo setakat suke dengar sekejap dlm seminggu 2 adelah ..tp nk suke yg makan bertaun agak kureng lah..hehehe ok antara lagu yg aku maseh layan even dah bertaun-taun tp maseh lom jemu lagi...
korang tau ke name lagu ni? ha ni lah lagu "Running" yg dinyanyikan oleh "No doubt "..yg pasti aku suke bangat...ni pon cdah lah punye pasal dulu sbb dia lah yg selalu bukak & selalu lah telinge aku ni terpakse dgr...dah dgr mcm best lak..hahahahaa..ok next song lak...
diz song lak by "Celine Dion"..title "These are the special times"...lirik dia & lagu dia..both ..i lyk..:) ha lagu yg seterusnya lak..1st tym dengar kat kedai mkn yg berderet-deret depan kerinchi 2, tp sedihnyer kedai-kedai 2 dah pon diruntuhkan...utk dijadikan tpt pejalan kaki...erm mase 2 aku nk beli makanan..makcik pasang radio..mase 2 lah aku 1st tym dgr..terus rase best..ape lagi esok g keje..aku terus surf lah kn..hehehehee
No promises by Shayne Ward...lagu malay 2 mmg ade jugak lah yg aku sukak tp byk sgt..hahahahaha mengikut musim telinge aku lah kn..hehehehe ok yg ni dr zaman sekolah aku..hahaha

BB Mark...Still on ur Side..dulu kan glemer ngan boy band..hehehe termasuklah aku gilak skali kn..hahaah tp yg best aku ade koleksi mp3 depa lagi..selamat lg dlm simpanan aku..even xsemua ade kn..sbb ni jek yg dpt aku selamatkn yg len dah selamat terbakar bersama2 hardisk aku yg terbakar mase 2006..hehehee mcm mane terbakar..aku xde idea sbb pc 2 adik aku yg gune..hangen aku...sbb depa xtukor hardisk 2 kepada hardisk asal PC 2..wawawa...dah lah hardisk 2 lak mmg himpunan semua lagu-lagu aku..hehehe tp nk wat mcm mane kn...dah selamat pon..hak33..oklah setakat ni jek aku update tym lunch break ni..opppsss aku xmkn k..aku update blogs jek..hehehehee

Comments

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…