Skip to main content

Akhirnya~~

Setelah seminggu aku mengoogle, finally..aku dapat jugak jejaki gamba kawen kazen aku..almaklumlah aku terlupe mo tny dia ari2...dia pakai photographer mane kn..so kene gune khidmat google lah kn..hehehee thanx mr.google..u help me a lot! congrate 2 my kazen [actually lebih tepat 2 pupu sbb ayah aku sepupu ngan ayah dia] siti & ikhsan [semoga kekal bahagia selamanya] siti ni sebaya aku..bile dia kawen, so aku kini keseorangan lah kn kene menepis semua..hehehee... kalo korang nk tgk gamba dia yg berjaya aku google...heheehee sila click kat link bawah ni yek..perghh dia gune hikmat polini grafik ni rupernye

[pic siti 1 !! pic siti 2 !! pic siti 3 !! pic siti 4 !! pic siti 5 !! pic siti 6 !! hubby siti 1 !! hubby siti 2 ]

oklah..aku xsempat nk snap gamba ngan dia sbb semua rush + aku bz menolong serba sedikit..b4 aku terpaksa follow my parents ke another wedding in KL [sedare lagiss...tapi serius aku xbrape nk ingat lah..hahaaha nmpk sgt selalu xjoin bile my mum & dad pg melawat ke ape..hahaaha]..ok aku ngakulah yg aku selalu ngelat..lagi pon during my secondary skul..aku kn kat hostel..dah lah sekolah aku 2 ssh giller nk mintak blk [aku jek yg mls nk merayu-rayu pd ustaz ustazah kat sane..ssh babe nk mintak blk..sape yg teror berlakon sakit or watever..leh lah lepas..mcm aku ni..toksah lah..ko tunggu jek balik bulanan jek..hehehe] after dat, tgu spm lak..kejap jek dah kene masuk matrix..plg sedih..wedding my BUSU..dah pak sedare aku yg last kn...sume gegare xleh blk mase kat KMM kunun2 ade test lah bagai..hampess pdhal test dah postponed tym 2..dengki btl warden 2...hahahaaa....dok matrix kalahkan dok asrama lah plak...hehehe after matrix [matrix xabes k!..heheeh aku cabot masuk uitm lah kn] ke uitm dungun lak 2..lagi lah payah nk berhati mulia bersama sedare mare kn..hehehee..kesudahannya aku xbrape kenal sedare..sape yg rajin dtg tym raya 1st, 2nd , 3rd ke..kire tym aku ade dekat umah 2...aku leh cam kn...lain-lain ari..mmg agak payah lah aku nk cam or ingat..almaklumlah..ingatan aku makin tumpul..hehehee..oklah...sambung lagi esok-esok k! [tata]
& leh jugak tgk N3 ni kat blogs polini [blogs..sila click]

Comments

cyana said…
pat jek update blog... dh la panjang. muke stok serius jek kan... pk dok fokus coding.. hampehhhh!!!! tetibe jek kak wan dtg mo gossip td... hahaha

chaiyok2!!!

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…