Skip to main content

Alumni SHARODZ

Aku dpt perkhabaran ni dr friendster..di mana di post kan kat bulletin [dlm ati aku berkata..baguih jugak frenster ni kalo penggunaan dia betul] actually, aku register friendster ni dulu pon sbb nk carik bdk join aktiviti alumni/small gath sharodz yg 1st mase taun 2004 [aku dah lupe lah plak date dia]. So, skrg ni start blk lah kn..kali ni aku teruja nk join sbb dia wat kat sekolah..wahh i like..sbb dpt masuk sekolah [korang ingat senang nk masuk sekolah ni suke2 tanpa sebab]. Insyallah aku akan pg dengan Yam. Seyes mmg teruja yg amat..xkire lah jumpe sape pon..sbb aku teruja nk tgk keadaan sekolah setelah hampir 9taun [nmpk sgt aku dah tua] aku melangkah keluar dr alam persekolahan utk mempraktikkan segala teknik [yg baik maupon kurang baik - kene lupakan] utk meneruskan perjalanan idop dengan kaedah Berdikari di atas kaki sendirik..hehehe mmg byk kenangan aku kat Sharodz ni..mane x nyer..aku kn setia ngan sekolah..stay dr Form 1 - Form 5..hehehe

Aku budget yg ramai join bdk2 junior aku jek kot.. sbb depa ni maseh baru..so, maih teruja lah kn..tp ade jugak senior yg nk join sbb aku bace kat blog depa..hehehe ..korang leh skodeng sini..depa ni aktif jugak lah ngan reunion batch depa ni..kalo batch aku nk jumpe..tym kenduri kawen ajolah..dats y aku suke giller g kenduri kawen bdk sharodz ni..sbb tym ni jek leh jumpe rakan2 lame...nk harapkan reunion..xde sape lah nk melayan tok handle mcm2 kerenyahan utk majlis kn ----> 5 Maimunah 97

salam..
hi kawan2.. selamat hari raya aidil fitri & maaf zahi & batin...aku ade berita nk bgtau..kepada sesiapa yang berminat untuk join alumni sharodz bleh contact aku melalui email
murnizah@gmail.com or sms via 013-3915705 / 012-9026965..reunion untuk alumni sharodz akan diadakan pada 1hb 11 2008 (hi-tea) dr pukul 2.30 -5.30 ptg di Dewan As-Sharifah. Bayaran akan dikenakan sebanyak rm 20/ individu or rm35/family. sesiapa yang berminat bleh inform kpd aku k.. tolong sebarkan berita ini kepada ex-sharodz yg lain..
sekian, terima kasih.

Oklah..hope ramai yg join alumni ni..sbb sharodz baru start nk wat collection tok tabung alumni..tlg lah support sekolah kite..even dulu kite dok pulun pungut derma tetiap taun tok bas sekolah,..tp smpai kesudahannya lepas kite abis sekolah barulah bas 2 muncul..hahahahaa

Comments

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…