Tuesday, December 16, 2008

Sape kah mereka?



ni lah antara mereka yg tolong sibok gedik santai di majlis kak shikin..sibok nk jugak pegang bunge cantek 2..xaci ok..i xdapat nk posing same ngan bunge tu...



ni kes mengambil AURA bunge tu..supaya cepatlah ikut jejak langkah kak shikin..so, aku lambat lg lah ni..sbb xdpt posing ngan bunge tu..hehehe [acah mak enon jek lah..yoyoyo ooo jek] tu sume kan keje Tuhan yg ESA..



aku ni xdek idea nk hupdate ape kat blogs ni..material xdek lah kn utk dijadikan bhn ceritassss hangat!



minggu ni Mawi dah nak jadik suamo org [ape kene mengena ngan aku?] pehtu que haidar pon dah kuar kn statement nk kawen [aik ade kene tempias ngan aku jugak ke?] ni lah kekdah nyer bile xde gossip panas..



geng GGO pon sume nak insap jek aku tgk..sume berazam baru bagai kn...xpe..yg baek harus diteruskan..yg buruk 2..sendiri mau ingat lah..bende dah xbaek kn..jgn dibuat jugak!



xpe kite same-same manusia mmg melakukan kesilapan [kalo xwat silap dah masuk tahap malaikat kn], tp kene lah sentiasa beringat, jgn nk slhkan diri sebagai manusia..oleh itu, ade wat kesilapan..sume 2 kn leh control...tp sumtime kawan2 melaser tu..aku mmg suke..dr situ kite mmg nmpk lah kesilapan kite..so, aku akan anggap teguran kawan2 as pendorong lah kn..sbb kalo kawan 2 sayang kat kite..dia xnk tgk kite terus hanyut..but if kite mmg dah nak biorkan mase yg merubahnye..so, tunggu lah mase 2..sbb mase 2 kn xberperasaan & xamik tau pon pasal kite..sbb dia mmg dah mcm 2.terus bergerak & berlalu...& dia xpenah tunggu kite..so pandai2 lah kejor mase itew...



new year dah dekat...awal muharram lagi lah dekat..so, ape kah azam anda?..sambil posing diva [hehehe mmg kene penyekeh ngan ahli GGO sekalian] aku nak mohon ampun maaf..if aku ade terlaser..but aku bkn berniat..hehehe dah mmg aku suke jek melaser...kalo korang nk melaser kat aku pon..aku tarak hal & ade aku kesah? hehehe

1 comment:

Miss Malaysia Terengganu Anggun said...

biasa la nyah..laser-melaser..kalangan ponen ni...bagus juga ingat-mengingat antara member...kalo sentap lelebih kan,putus kwn lak...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...