Wednesday, December 31, 2008

Nisrina Muncul Kembali

Ahad lepas, bape haribulan ek..jap...owh 28/12/2008, after shoot wedding kat Dewan bankuet MBSA, aku lepak minum kat depan PAS ngan sharna & hubby dia...pehtu plan nk chow lah kn..memandangkan ari dah nak malam lah kn...cuaca ari2 agak mendung lah..even kui 6pm time 2 dah mcm maghrib dah...tetibe terpikir lak..aku kat Shah alam...ape lagi...teringat kat Yam...dah lame xjengah dia...[ade aku kesah nk jengah Yam ke? (mau Yam ngamuk dgr statement ni) hehehe..tp lebih aku kesah kan ade lah si budak comei ni..hehehe] si nisrina ni..dia lebih menarik dr jumpe Yam..sbb Yam dah ade laki..pedulik ape aku kn..hahahhahaa
Ha ko tgk ni..mane aku xnak ingat dia..ngan aksi Nakal dia ha..depan org punye lah xbersuara...senyum tanpa suara...beraksi tanpa suara..kunun-kunun Malu lah 2..tapi..cube depan Ibu & Abah dia or depan aku..kompem bising jek...hehehe..mau nyer aku xrindu kat budak ni...aku pon sumtime dia kene take time jugak lah...sbb aku pon ala2 jarang-jarang jugak jenguk dia kn..kalo berkesempatan jek lah...
ok ni nisrina nak annouce kat sume org..Ibu baru beli Puting baru ni..yg special ade color purple..before diz..xlawa ok! sbb color ijau+kuning..ngeh22[ni aku pandai-pandai kutuk sndirik lah kn] hahahaha
menarik jugak rase dia [ade rase ke nisrina? oiii!] bantai ajelah kn..tp yg pasti..rase dia cam best jek [ye ke? Mama yun xpenah rase plak...hahaha]
owh skrg sy dah ade walker sendiri..so, xdelah jeles tgk ibu & abah jln kn..hehehe now saya bleh di istilah kan berdiri di atas kaki sendiri...ibu pon senang nk wat keje..xyah lah nk jenguk selalu kn..kang masuk bawak kusi ke..meja ke...merayap tah ke mana..even xreti merangkak lg..tp tahap merayap dia ni laju jugak...skrg Ibu dah senang..as long as dengar bunyik-bunyian dr walker nyer set tu..tau lah nisrina masih di situ..hehehe
ok semalam saya ke kerinchi sbb mau pulang kan kereta laling mama yun..so, jumpe lg ngan mama yun kan..hehehe aku mmg rase nk gigit jek budak ni..geram ok! seb baek anak org ni..hahahaha kalo x dah lame lebam-lebam pipi dia aku keje kan...seb baek lah shah alam 2 kategori jauh lah..bg org yg pemalas macam aku ni kn..kalo umah dia dekat..mau hari-hari aku berumahtangga kat umah si yam ni...mmg laki dia naek menyampah lah ngan aku lepas 2...hak33 sbb aku kaco daun..ngeh33



ok next tym..jumpe budak comei ni lagi lah....

1 comment:

mirae said...

Cam walker anak buah aku k...ada bunyi byk2..ada bunyi2 lagu leh tukar nk suara itik ke ayam ke katak ke...ooops hihi katak xde

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...