Thursday, January 8, 2009

Best nyer Cadbury

What kind of choc are you?



Tag ni dr Maria [tolong lah..asik men Tag aku jek keje ko kan]..seb baek tym ko meng Tag aku ni..aku tgh layan choc cadbury...di maafkan lah jugak kan...jgn kate ko..aku pon addict ngan choc ni ok! tp kene thn napsu napsi makan choc ni sbb byk keburukan dr kebaikan nyer kn..aku teringat tym sekolah..aku wajib ade stock choc ni..kalo x, tekak aku payau jek [hehehe tah ape sinonim nyer..aku pon xtau] bukannyer mati pon xmakan choc..kate pon remaja kn..kire ala2 trend lah makan choc tu [aku rase lah kn..kalo korang xrase..lantak pi lah]



Pehtu mase kat MPSB..aku jatuh chenta ngan choc budak bohsia [ni kakak dila yg gelar ok!..sbb kate dia bdk bohsia Kluang suke choc ni]..oh lupe..choc kinder bueno ..ala yg "ni mase utk berbueno itu..hehehe" seyes ni choc kalo makan..mmg xleh berenti ok! ade dadah kot dlm choc tu..ahaks



-------------------------------------------------------------

back to the story..after menjwb soalan-soalan berkenaan dekat kuiz tersebut..the result would be like this:-



You are Milk Chocolate
A total dreamer, you spend most of your time with your head in the clouds.
You often think of the future, and you are always working toward your ideal life.
Also nostalgic, you rarely forget a meaningful moment... even those from long ago.

----------------------------------------------------------------

Konklusi nyer.... aku ade lah org yg suke makan cadbury dairy milk...hehehehe



Nota kaki: aku mau mentag, sazz, mira, dd, sara [return service ok], jijon meroyan sokmo, they wee, sape-sape lah yg terbace kan..amik ko!

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...