Friday, January 16, 2009

Nur A'mmar Mu'iz Bin Nur Hasmin

Before aku terlupe, better aku wish dulu lah kan.. "Happy Birthday, Ibu Muiz" which today she'll turn 27years ...wahhh tua nya Jue.. & Happy Belated utk Ayah Ameng .. yg mane birthday dia last 4 January...wah ni baek punye family planning..kire jimat nk wat party-marty..hak22





-------------------------------------


Malam Semalam, aku berjaya jugak melawat sambil bermesra ngan Muiz, & sgt lucky sbb seb baek depa sekeluarga xpulang ke Taiping lagi..wawawa seb baek suprised aku menjadik..kalo x, "mmg aku lah yg tersuprised kn"..pehtu kene lah tgu another 2months baru leh jumpe si Muiz itu...hahhaa..& semalam aku pegi ngan Kecik..aku dr opis ke Mid Valley kejap [sbb ade hal..setelkan album si zehan tu - finally ianya 100% completed]...pehtu balik ke kerinchi..naek umah amik camera & cargas turun bawah utk start enjin kete...pehtu ape lagi zass lah kan ke Damansara...amik kecik kat bas stop depan pelangi..& kami pon gamble lah ngan direction yg nik kasik..jumpe 1st simpang empat..masuk kanan..pehtu traffic light 1st masuk kanan lagi..lepas tu..aku dah tau..seb baek..aku ni ala2 pandai lah jugak..kire selambe badak gitew..redah jek ngan perasaan confident kan..hak2..smpai jugak...alhamdulillah...& mase kitaorg smpai tu...ade lah 6org kawan dia dr MMU datang jugak..tp seb bek mereka dah nk pulang..& aku dan kecik kene tgu si zam & hubby dia jek...tapi mase zam sampai dia bwak membe depa lagi sekeluarga...kire meriah lah jugak umah jue malam smlm kan..
yeah...Muiz dah masuk 4 hari .. & hari ni dia akan mengisytiharkan "Muiz will be out of town until further notice" hak33
Aku suke sangat rambut dia...dah mcm budak besor jek..hehe tapi nnt dah kene botak sbb nak wat cukur jambul kan..xpe seb baek dah ade gamba kenang2an nih
Muiz Says [mcm lah dia dah reti cakap kn]: oleh sebab, name saya mmg dah wujud since saya masih dlm pewut Ibu, so, after 3days celik mata kat dunia..name saya dah selamat di register kat JPN..hehehe i luv my name "thanx Ibu & ayah sbb sempat gaduh-gaduh manje mase nak dpt kan name saya"..hik22
-Comei kan saya-
mmg betol org kate..mmg thrill giller nak captured sbb semua nyer pantas..dia gelak pon sgt pantas...dah lah bateri flash aku ala2 nk kong kan..so, moment dia gelak sakan [even baru 3days kan] terlepas utk direkodkan..huk22
-Ni dia, kenangan saya bersama Ibu & Ayah terchenta-



Nota kaki: Thanx Mama Yun sbb sudi amik gamba saya [mane dia reti nak cakap..aku pandai2 sendiri jek..wat ayat say thanx kat diri sndr...sbb xmampoo nak dpt ucapan thanx dr mulot Muiz]...wahh xsabar nk tgu dia besar...leh berlari terkedek2 cam muntok itik..hak33 [kalo ibu dia bace..kompem aku kene penyekeh ngan Ibu dia nnt..lalala~~~~

4 comments:

xy~han said...

jeless sehhh!!!
chumel sungguh si mu'iz ini.
eiii sgt gerammmssss!!

cyana said...

mama yun... nie anak angkat jugak ker? ambot ala2 beckam gitew

*Yun* said...

2la..wah masuk lah yg ni skali koleksi anak angkat aku daaa...

lepas abis pantang..nnt Ibu dia bawak lah Muiz jalan2 jumpe auntie-auntie dia yg cumei2 belaka..hak33

*Yun* said...

owh..zehan jeles..yea..maka cepat kan lah proses pembikinan baby ko lak yea...huk22

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...