Friday, January 16, 2009

Ini Pek lah

ketepi..ketepi..jejaka malaya ingin lalu..ahaks...diz little cute boy..aku jumpe mlm smlm lah kat umah Jue..kire dia ni anak kepada kawan se unibersiti Jue..hehehe Comei kan...tp yg best..kalo org nk snap gamba dia..dia akan jadik kaku..xbergerak..dah abis snap..giller suke nk tgk gamba sendiri..lalu dia akan berkata "baba...pek..pek" sbb name dia taufiq...hahahaa pek..pek..ni kire fiq..fiq lah kan..std lah budak baru belajar bercakap..kire oraite lah tu..but nice to know you ensom guy...hehehe [alamak gamba atas...nmpk lah kesan comot dia makan kut,..kut pek...ahaks - biskut biskut fiq - ni lah ayat dia...ckp tym dia nk amik biskut dia..atkot tertinggal..pdhal biskut lemak jek pon.ngeh22..layan kan ajo]
taufiq ni pon tgh lasak...& ala2 nakal bebudak kn..abis semua barang berbentuk kotak dia mau..ahaks...& dia jeles tau if ibu dia pegang baby..kompem dia akan kaco baby..std lah..tp Taufiq kene ingat..dlm beberapa bln lg taufiq akan saingan di rumah yea..sbb ibunya tgh pregnant lagi..huhu murah rezeki mereka kan...kalo dpt baby gurl kompem cute jugak kn..ahaks..
ok..babai..pek lik - fiq nak balik..mcm2 kn..kene dengar betol2 kalo..x kompem xphm langsung...mmg thrill lah kan..xpe xsabar nk tgu nisrina & adam bercakap...adam lak..ish..ish..ish..jek reti takat ni..[btol ke mama ada? ke dia dah tau cakap..mau..mau..mau...g kedai & shopping..ahaks]

1 comment:

Queenin Murni said...

hhhehe.. adam bleh jugak la bercakap.. mama,papa, kar(cat;kadang2 die bleh ckp btul tau), tak(tok)..
ko tak sabar tunggu adam bercakap kan??aku pulak tak sabar nak tunggu die tido tak bgn mlm.. hahahah!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...