Friday, February 13, 2009

dek Yap

aku xjumpe gamba dek yap yg len..aku sempat snap ni jek dlm album kat umah aku..kekekeke ha tgk lah gamba dek yap yg komeng itu...skrg dia dok pgl aku gemok...tp xde sorang pon layan..hahahahaha sbb yg memegang title gemok tu dia [tp dulu lah kn..skrg xlg..cume name tu kekal jek..ala2 dah sebati gitew] & last2 dia hangen sbb org len xlayan pon ngan gelaran baru ku itew..hak22

5 comments:

cyana said...

terserlah giteww!!! dek yap yg cm orng bugis tuh...

si yun ambot ala2 bby dolll...comel. kalo jijo tengok nie harus tangkp cintan

Miss Gee De Von Isabelle Simone said...

OHHHH...KAKAK JATUH CHENTAA...KAK YUN..KALO DEK YAP MAI KL...NANTI ABG ZIZO..TUMPANGKAN DIER NAIK JENAB...OPSSS...KETA MYVITO DGN DUCKLING TU..KOCIK...

blur42nd said...

terus abg ok!
mane kakak tu melayang tah..terus jadik kakak..xtahan guwe

semut-terbersin said...

muka semua samaa..ni kalo kehilangan anak kat shopping mall masa kecik2, senang nak carik ni..satu acuan..

ballteacherlyza said...

comey nye...comey nye....i loike!!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...