Tuesday, February 24, 2009

Hasil di Ahad yg Damai

Okeh ni lah hasil nya dr tembakan aku mase Ahad yg lepas...semangat ok nak test lens baru tu...erm tp std tok potret lah kan..takat 50mm..xleh zoom yea kengkawan..jgn nak tensi-tensi lak mase test ...hehehehe name pon potret lens...kan...

--------------------------------------------
Maka ni lah serba sedikit hasil dari aku yeaa...xlarat lah kn nk upload sume
--------------------------------------------
Menjawab persoalan tadi dulu yeaa

  • Apa yang ada pada ahad itu? - Ada nya kami pagi ahad tu..:P
  • Di manakah lokasinya? - Tasik Kelahiran Shah Alam tu
  • Apa yang menarik di hari ahad yg damai? - menariknya, dapat posing baek punye kat tasik tu
  • Siapakah mereka? - Mereka itu adalah model aku yg diupah secara percume..hehehe [thanx my frewn]
  • Ape yang mereka cube lakukan? - mereka cube melakukan ape yg disuruh oleh aku & sharna kebana
  • Bagaimana mereka melaksanakannya? - mengikot keselesaan mereka lah..FREE STYLE ok!
  • Untuk ape semuanya ini? - untuk memuaskan napsu aku yg tgh gigih nak asah skill photography...seb bek ade rerakan yg membantu kan


yeah finally, ade jugak Family Potret..even bkn ahli keluarga kan

Nisrina Nabihah Mohd Faizul

gerammm nye lah aku kat bdk comei ni

seboleh-boleh nak cube main ngan rumput tu...

belom tibe mase nye lah sayang....

xdapat mule lah mengamok..tanda protes kan

ha..seronok plak dpt duduk...

ha..baling lah semua bende ok...ramai jek yg rajin nk pungut..hik33

Manje nye lah haiiii

play with the ball [alah nisrina..xperempuan lah camni kan..hehehe]

Ibu memang pandai wat saya gelak kan..

bersama Ibu terchenta [Siti Mariam]

Ini bukan abah saya yeaaaa

Diz one..auntie yg tgh caiyok-caiyok nak jadik mommy jugak

erm yang ni...model sambilan di tasik itu..hehehe

tapi dia xleh wat aksi terlampau daring..nnt kene *^*%*%^

erm ni skandel yg kene tangkap kat tasik...

To abg soljar: ni hanya lah lakonan semata-mata yeaaa



Nota kaki: Dah lah kan...ni je lah cerita di pagi ahad yang lepas... nanti ahad akan datang pulak yeaaa

11 comments:

Nyoi said...

macam Ali Setan la plak..ahaks!

cyana said...

ayoyo.... akak mo kasi link nie kt abg soljar... hehe

saifurudin said...

smart2 .. aku ske .. huhu

chajuya said...

kasi ler..ai xtakut..ai dh suh dia tgk sendiri dh pon

blur42nd said...

hahaha
langkah keselamatan sndr nih..huhuh

pape pon aku sokong ko sazz...b4 kak sharna kebana take action seb baek you dah wat tindakan dulu kan..hehehe

Queenin Murni said...

hehhe..kak sharna masih kekok pegang baby.. kena practice lagik nih kak.. ehehehh! by the way.. aku cadangkan ko temukan la nisrina ngan adam unt beraksi bersama2.. heheheh!

blur42nd said...

owh..dat one ha..

mmg ade dlm plan aku..but lom dpt mase yg sesuwai..nak wat kat mane pon aku lom pkr lg..tp mmg ade aku terpikir..cume xserius jek nk pkr kan..heehehe..

so, tunggu lah yeaaa

amoi said...

perghh...mantap...ada bokeh...cayalah..

chajuya said...

ni lg sorg..bokeh lg dia ckp...bokeh = bekas ker?

blur42nd said...

BOKEH ni term yg digunaka dlm fotografi lah...gune teknik DOF..so hasil dia nnt di nama kan BOKEH..di mana objek yg nk diamik tu akan sharp..& background dia akan blur..hehehe

chajuya said...

oooooooooooohhh kan ke senang ckp camtu...bokeh bokeh..ingat org negori td

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...