Thursday, March 5, 2009

Gud News!!!

Citer ni berlaku semalam, tp arini baru ade mood mo di con ceng kan dlm blog aku ni. Perkhabaran gumbira ni disampaikan oleh si NIK...erm, ape yg pasti Junior ke-2 10L telah selamat menjadi warga dunia ini pada Isnin yg lepas..name lom lagi diselidik & plg best Ida & Zul dapat baby gurl....Tahniah tok ida & zul

"Korg…ida dh selamat bsalin ari isnin lepas kt hukm…alhamdulillah ida n zul dpt bby gal J
Klu nk g tgk ida calling2 la..leh kte g rmai2 ehehhe"



ni gamba kenangan ibu mengandung mase wedding si Zehan. to Ida & Zul..congratez again & be a good mommy&daddy...semoga anak ko yg comel itu menjadik anak yg solehah...jgn lupe..suh Muiz tackle anak ko..hehehe :)

plan nye..kalo jadik malam ni kami nak serang uma ida ni reramai..before dia balik ke kampung utk berpantang...

*update - 3.29pm
ok dah dpt tau, name anak Ida&Zul iaitu Nur Aisya Safiyya - sungguh lah sweet name nye...erm maknenye plak..aku xtau..hehhehee..kene tny mommy & daddy dia lah kn..

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...