Tuesday, March 24, 2009

Hot Air Balloon

Ha, kalo ternampak dust yg xdiundang dlm gamba tu..abaikan aje yeaaaa.....sensor camera aku dah dicemari...ermm tensi nih..sbb kene anto g service lah jawabnye...hampehhhh kan!!!!


Macam cendawan tumbuh berebut-rebut nak dapat cahaya matahari tok idop

testing 1..2..3

Belon yang memulakan acara pagi Ahad yg permai

mule-mule kan..aku semangat lah

belon itu berbangga sbb dia yg per-1 berada di awan~~

"Kesian saya, kenapa saya kene berganding ngan dia" kata si masam
"Cantik kan saya" kata si merak

Si Itam: Kalo belon aku pg jauh..ko kene belanje lunch ngan dinner arini tau!
Si merah: Aku rase kete aku ni kene basuh lah arini...redah tanah merah ni
Si Itam: Ish..ish..tinggi tak belon aku? dia jatuh kat mane ek?
Si merah: Aku rase aku nak gerak gi basuh kete lah
Si itam: ~~bengang jek~~~ [aku citer len..dia citer pasal kete dia...hampehhh]
"yeahhhh saya paling comei :P" kata amoi [jgn mare yeaaa amoi]

Belon-belon di udara....


kenapa lah aku digandingkan dengan dia plak???

kompem lah aku kalah..sbb aku xdiva cam dia...color dia jek dah memikat kan?

sape lagi tinggi?

oren yang mengancam..cam xlarat nak nek jek..sbb besor sgt..hehehe

wahhh disebalik awan








Talam dua muke? hehehe
1- senyuman menawan
2- masam melekat
ish..aku nek dululah..aku lah..engkau lau..dia lah...ape-ape jer lah...



"Become A morning person"

Ok lah, dah letih aku nak upload....ade mood aku wat lagi entry pasal..xdek..aku malas lah tu yea...hehehehe...ok hope sesape yg xdapat pegi tu..dpt lah merasa tgk gamba yg xseberapa tu...sebab nye pagi ahad tu..xbyk balloon yg nek tinggi..kire xde luck sgt tp alhamdulillah cuaca mendung xterik..hehehe :)

5 comments:

amoi said...

wahh...p tgk belon panas ke?waaaa...jelesnyeee...

blur42nd said...

hehehe..

mmg niat aku nak jeleskan ko pong...hehehe

2 aku amik gamba gajah khas tok ko tuh...

amoi said...

haha tq la tolong amikkan gambar gajah...kalo aku dpt naik lagi best...huhu

amoi said...

haha tq la tolong amikkan gambar gajah...kalo aku dpt naik lagi best...huhu

blur42nd said...

owh impian nak nek gajah yea....

sila sediakan RM500 ok! kalo takat 10-20 jek...ko nek yg malaysia punye yg kene tambat tu...:P

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...