Monday, March 23, 2009

Di Pagi Ahad

Aku bagun seawal 5.45am ok![mcm kene keje on Sunday jek] semangat gillak...tapi..aku meraba-raba dalam gelap..weihh mane mira ni? xbalik lagi? xsampai lagi? cuak aku...aku pon rase aku SMS dia...tp aku terlelap balik...erm pehtu aku tersedar balik 7min kemudian..tp xdek response dlm HP aku..erm aku pon cek lah...ape yg aku SMS dia td...tp hampesss .......


ruper-rupernyer aku SMS dia dlm mimpi...warghhhh tp seingat aku...mmg aku dah SMS dia..tp non ade dlm outbox pon..hahaha lawak jek...aku SMS dia...seb bek ngan kadar segera dia reply..."dah nak sampai" fouhhh lega...mmg aku mamai kot tym tu...huhuhu & dia smpai before azan subuh...& kitaorg siap2 pehtu teros cargas...alah nk dekat kui 7am jugak kami gerak...DD yg drive pagi tu...huhuhu dlm kui 7.30am dah smpai sane...mule nak lepak kat Jambatan Tamparuli [kate si Idan], but skodeng tpt len..kat tepi sungai [kate si Ed] ni lagi best...maka,
kami pon ber Picnic lah kat sini jek pagi tuu..

Semangat bangon pagi nak picnic rupernye..oppsss bukan lah...actually kami ni nak....

tengok dengan mate kepala sendiri hot Air Balloon lah..

kate 1st tym kan..alah jakun lah jugak...erm almaklumlah...baser tgk dlm citer2 omputih + katun jek kan...if nak tau detail tgk website dia...

1st Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta

untuk detail gamba2 hot air balloon ty..tunggu lah yeaa...ni as warm up entry tok perkara tersebut..sbb nye aku malas nak pilih gamba..sbb semua nya hampeh..sehampehh balllooon yg xberapa nk terbang tinggi aritu..byk yg xmenjadik..kire byk yg jatuh menyembah bumi sbb xcukup gas ke...sbb aku ade dtg tengok..entah le...aku pon xpasti...kerana lupe nak bertny pada balloon-balloon tersebut kekekee :P ok...more piccas nnt aku up kendian yea....

yang join pagi tu...erm Si Aku, Si Mira, Si Didi, Si Idan, Si Fami, Si Ikhwan..tu jek lah kot..pehtu ramai lagi org yg xdikenali...Si Ed plak..pegi jugakk tp dia xbgtau kami pon..dia dok seberang sungai sane..berhampiran lokasi tapak Fiesta...

Nak tengok Hasil Si Ed[Di Sini yeaaa]..byk jugak dia shoot....layan hasil dia dulu..sbb hasil aku tah ape2 tah...

4 comments:

amoi said...

orang ckp ptg baru byk belon terbang...hehe...silap timing la ko...

blur42nd said...

mmg plan asal nak pg ptg...tp mak wafi dah pakse aku ke birthday party anak dia ptg tu kan...

pagi pon pagi,..janji dpt tgk lah kn...dr tgk gamba jek..waaaa caboottt

amoi said...

waaaaaaaa..kejammmmmmm...kejammmmmmm....

blur42nd said...

adakah aku dah jadik kejam..sekejam Mona fendy?

waaaaa..larikkk!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...