Skip to main content

Di petang Jumaat

Ape yang aku ingat hanya lah...

Jam

Jam

Jam

Tik Tok Tik Tok

10minit jek lagi...

yeay Malam ni balik melaka lagi!!!!!

best nye...sbb nak makan kuih lempang...hik22

ngalahkan org mengidam..

pape pon uolss...hepi holiday...

bg yg kene kemas umah...selamat lah sedut semua jenis habuk

yg mane xdpt balik kampung...pasrah ajolah....

sape2 yg plan bersenam tok kesihatan jgn lupe lak..."plez remove this statement - TILAM PANGGIL AKU" gut luck ya!

sape-sape kene dok kat KL yg serabut nih...bek g lepak depan TV...fenen oooo ngan KL nih..xpon g mid valley ade fashion show...

owh sape2 ade perjanjian TuT...sila lah..... jgn sampai kan**o* udah le kan...

sape2 nak jalan2...sila berhati-hati..mane tau terpijak tahi anjing ke kan

& to all.... semoga ur 48hours dpt kembali kan tenaga yg hilang....selamat tido lebih uolss...tata

Comments

chajuya said…
semangat nye ko meninggalkan pesan tuk sume org dan ektiviti mereka..kuih lempang tu sakit x kalau mkn?
blur42nd said…
heheh 2la..aku tolon bg semangat kat rakan2 kn..

pehtu sebenarnye..i xsabar nk tunggu hupdate dr abg long pasal perjanjian dia di ujung minggu..adekah kite bakal menerima kak long dlm mase terdekat or..maybe kite bakal mendpt abg long lg sorang?
amoi said…
weh ko biar betik...kuih lempang ke lompang?oo ko tolong translate ke bahasa ibunda ye?

aku pon blk kg...siap ponteng hari jumaat...wakakak...
chajuya said…
abg long dh ramai dh kot kite dpt..xperasan jer
blur42nd said…
ciss ponteng keje....xpe next week aku coti lak..

mmg kuih tu name nye lompang..but cam best jek kalo panggil lempang kan...

2la...kompem kite xperasan nih....

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…