Thursday, April 16, 2009

Movie OH Movie Part 2

Korang penah rase macam org ketagih TAK? owh aku xmaksudkan ketagih dadah or arak kan... aku cume nak tny..ketagih ngan wayang? hehehe

Dulu....

Mase belajar lah... aku ade geng wayang ..si Cdah namenye...aku rase tetiap minggu..xkire ari ape...janji ade peluang & keinginan...kami belasah jek....semua jenis citer kami layan ok! dr yg bangang ke yg best...sume-aku-on jek...pehtu xlame lepas tu...aku jadik kureng ngan wayang...sbb aku kate kureng sbb tahap ketagihan aku tu menurun secara mendadak nya...seperti ini



dan kini .. graf ketagihan aku menaik kembali...[sila rujuk graf kat atas jugak]- aku dah ubah sbb graf lame...ila kate ade sikit unsur kelucahan...tp aku masih lom dpt tangkap..tang mane yg lucah tah,...aku masih blurr setakat nih.....

oleh sebab, 2weeks ago, mase aku blk kg..aku xdpt melempiaskan napsu nak tgk wayang tu..maka, aku nk plan plak utk minggu ni...kite lihat nnt..aku hny merancang..tapi tuhan menentukan..lagi-lagi mende lagha camni kan....kompem sukar tok mendpt keberkatan :)

ade org jenis xsuke tgk malay movie kat wayang sbb kate mereka..taun depan dah kuar kat TV...ade org suke citer action...citer gaduh2 tumbuk2..ade yg suke cite lomantika di tampoi..ade suke dongeng yg xmasuk akal...ade kate cite hero Shivaji best..ade kate citer yusof haslam melatops...ade yg bangga ngan mat saleh..ade yg suke meniru jackie chan..

biar ape pon mereka kate...

*pikir jap*

tidak terkesan pon dek aku..sbb...

*pikir lagi*

aku mampoo melayan semua jenis citer..tp sekiran nya terlampau byk citer nk dilayan..aku tapis jugak..aku tny jugak opinion org....

sebab nye, bile aku xde napsu nak melayan movie..kalo diajak jugak..aku boleh jek masuk..tp...sekiranya...

aku selamat merembeskan taik mata....sila jangan

**hoi*****hoi***hoi***

kat telinge aku ok!

dah byk kes dulu..aku tertidor dlm wayang even citer tu mmg best....

ade aku kesah?

perasaan aku..

napsu aku...

akal pikiran aku yg handle

kan...

yg korang nak sakit ati ape sal...

hehehehee

aku pakse kowang tido sekali ke?

ade? ade?

yang pastinye..aku bkn jenis memilih..ape2 citer aku blh layan..even kene dok dlm segerombolan bau-bau an dr minyak kelapa..i layan jek....

ok lah..nnt lah i citer pasal jadik ke idak sesi meroyan wayang ku itu...lalalalaa

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...