Skip to main content

Movie OH Movie Part 2

Korang penah rase macam org ketagih TAK? owh aku xmaksudkan ketagih dadah or arak kan... aku cume nak tny..ketagih ngan wayang? hehehe

Dulu....

Mase belajar lah... aku ade geng wayang ..si Cdah namenye...aku rase tetiap minggu..xkire ari ape...janji ade peluang & keinginan...kami belasah jek....semua jenis citer kami layan ok! dr yg bangang ke yg best...sume-aku-on jek...pehtu xlame lepas tu...aku jadik kureng ngan wayang...sbb aku kate kureng sbb tahap ketagihan aku tu menurun secara mendadak nya...seperti ini



dan kini .. graf ketagihan aku menaik kembali...[sila rujuk graf kat atas jugak]- aku dah ubah sbb graf lame...ila kate ade sikit unsur kelucahan...tp aku masih lom dpt tangkap..tang mane yg lucah tah,...aku masih blurr setakat nih.....

oleh sebab, 2weeks ago, mase aku blk kg..aku xdpt melempiaskan napsu nak tgk wayang tu..maka, aku nk plan plak utk minggu ni...kite lihat nnt..aku hny merancang..tapi tuhan menentukan..lagi-lagi mende lagha camni kan....kompem sukar tok mendpt keberkatan :)

ade org jenis xsuke tgk malay movie kat wayang sbb kate mereka..taun depan dah kuar kat TV...ade org suke citer action...citer gaduh2 tumbuk2..ade yg suke cite lomantika di tampoi..ade suke dongeng yg xmasuk akal...ade kate cite hero Shivaji best..ade kate citer yusof haslam melatops...ade yg bangga ngan mat saleh..ade yg suke meniru jackie chan..

biar ape pon mereka kate...

*pikir jap*

tidak terkesan pon dek aku..sbb...

*pikir lagi*

aku mampoo melayan semua jenis citer..tp sekiran nya terlampau byk citer nk dilayan..aku tapis jugak..aku tny jugak opinion org....

sebab nye, bile aku xde napsu nak melayan movie..kalo diajak jugak..aku boleh jek masuk..tp...sekiranya...

aku selamat merembeskan taik mata....sila jangan

**hoi*****hoi***hoi***

kat telinge aku ok!

dah byk kes dulu..aku tertidor dlm wayang even citer tu mmg best....

ade aku kesah?

perasaan aku..

napsu aku...

akal pikiran aku yg handle

kan...

yg korang nak sakit ati ape sal...

hehehehee

aku pakse kowang tido sekali ke?

ade? ade?

yang pastinye..aku bkn jenis memilih..ape2 citer aku blh layan..even kene dok dlm segerombolan bau-bau an dr minyak kelapa..i layan jek....

ok lah..nnt lah i citer pasal jadik ke idak sesi meroyan wayang ku itu...lalalalaa

Comments

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…