Tuesday, May 19, 2009

AF7 Finale

Aku TAK PEGI dinner Alumni MSU [kak sharna nye ex-Uni kan]....di sebabkan Final AF7 ni lah..hik22

lantakkan lah nak kate ape kan...janji aku rase best sbb dapat mengutuk peserta2 malam tu dr aku dok melangut terpinga2 kat Dinner tu xkenal sesape kan..huhuhu..

Bengang-Akim

Best plak bile dengar balik...i think diz song better than toksik [hik22]

Bencinta-Akim

For diz song..Akim dah macam FAizal tahir Jr. lah plak..hehehe tp pape pon..bab pengahayatan mmg dah ade....tp seyes unexpected dia akan wat performance style mcm Faizal tahir...yg ala2 simple but bermakne...

Actually suppose dia leh jadik JUARA or maybe paling koman 2nd Place lah kan..but name pon program realiti...sbb nye nak carik org yg peminat SUKE..maybe peminat lom bangun dr MIMPI kot..huhuhu :P

xpe salah aku lah tu..kedekut nak SMS kan [uikss xdek makne nak abis kan kredit aku kat tah pape nimssss] tp TGK dia dr 1st week dlm AF7 tu...mmg dia improve so much lah kan...pape pon even ko dpt 3rd place jek..but ko dah menang dalam ati peminat on dat nite...ape yg penting

Akim boleh naik stage & bg speech sedemikian "SAYA MENANG MOTOR" hehehehe :P

opssss meh layan AKIM kat audition OIAM3


dan ini skali


sangat lah nak jadik Artis dia ni kan..but now..congratez lah..dah selamat pon jadik Artis dengan penuh gaya!

yang paling aku suke

Yang ni


dan yang ni



Nota kaki: Seyes best..dpt accord oooooooooooo si hafez tu..pape ponhafez...congratez sbb jadik JUARA...suara ko mmg terbaek dr mule!

ape yg aku xpuas ati..kesian lah kat ISMA sbb menang trofi jek..ape lah..penaja...koman2 bagi lah camera ke...xpon tiket percutian yg bernilai RM2k jek ke...kan..ape2 pon...depa yg tentukan..aku hanya mampoooo membebel...merapu..:)

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...