Thursday, May 28, 2009

Break

To Amoi..sila lah ke Sipadan yea...mmg BEST even aku xsampai lg..but aku dah smpai kat Mabul, Kapalai, Mataking, Pom-pom & Pandanan...Gamba kat atas ni..kat Kapalai...Meleleh lah TGK gamba ni k!

Nota kaki: credit to DD sbb gamba ni dia yg shot...hahahahahaaa

6 comments:

mama tisya said...

cun2 gmbr ni..kapalai??

blur42nd said...

mama tisya: yupp kapalai kat sabah

cyana said...

eh... muke yun ade shape la... tidak bulat seperti KINI!!! larikssss

blur42nd said...

cyana: cam siot jek....xpe nnt aku kembali ke shape asal...meleleh lah ko TGK nnt! hehehe:P

amoi said...

oit...ko mmg suka nak jeleskan aku ye! siap ko aku gi sipadan tahun dpn....hahah :P

blur42nd said...

amoi: hehhee xpe pegi lah.,. aku xheran ;pong..hehehee :P

saje je nk kasik bakar semangat ko maaaa

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...