Thursday, May 7, 2009

Sarawak - Part 10 [ Sarawak Cultural Village]

Draft
*nnt aku update yg len..skrg ni..xdek idea nk susun camne gamba yg melambak tu**
-------------------------------
kami sampai kat cultural village ni kul 11am...sempat lah kan nk tgk show dia...
so..lepas bayar entrance fee + melawat umah bidayuh [kalo xsilap] kami pon cargas ke dewan utk pertunjukkan yg bakal dipertontonkan...

jom....

maka ini lah hasil dr pertunjukkan selama sejam lebih itu...

layan











om lah last skali..before tamat persembahan semua penonton dijemput menari bersama2..arini kene lagu melayu..amik ko..kami join sekaki menari..giller keras aku kan...kekok tu dh tahap xreti nk goyang camno [bkn goyang gerudi INUL ok!]

tadaaaaaa!!!!

xpe janji dpt torai bak kate makcik2 yg sibok nak menari same...yg xthn ade 1gal ni..bkn nak mengata kan...ek eleh..imran nak snap gamba kami..dia plak over nk posing depan kami..pe kehai nye YOP! ko kenal ke photographer kami tu [aku berani cko camtu..mmg Imran jek tgh nk snap gamba kat depan tu..dia plak menyibok] huhuhu pape ajolah cik kak...gamba tu selamat aku delete..sbb muke over dia tu..xleh nk aku pandang..menghabiskan shutter camera aku jek!
-------------------------------
Nota kaki: untuk Maklumat lanjut leh cek Website Nye di sini

2 comments:

Kenanga said...

wowww...tgk tiger show...cawat2 vagai...suke la tu ayunio..hahaha

blur42nd said...

hahaha...
i tau you jeles sebanarnye sbb i dpt tgk tiger show itu!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...