Tuesday, June 16, 2009

Muiz@Melaka

boleh cek kat entry aku yg lame... Cek di Sini || dan sini... amacam..laen kan ruper si Muiz ni???... Muiz dah putih..yeay...cam Mama Yun..hik22...Ibu sori yeaaaa tapi kan..rambut pacak Muiz dah xdek lah....

sangat lame xjumpe bdk kecik ni....aku tgk mase dia usia 3days kalo xsilap..& now dah 5months ok!..asik plan..tp sampai nye idak..even xjaoh mane pon kan..tp seyes aku byk membezee kan diri ngan hal sndr seperti tido di hari cuti..hehehe


alhamdulillah Nik terima cadangan aku supaya dia mengangkut sekali si Jue ke kenduri si Mira...hehehe sbb nye dia xdek peneman kn..almaklom lah somi tehchenta nye kene keje pd hari sabtu tersebut [ape kess keje on saturday kan...hik22]

maka, Ibu pegi...Muiz kena lah ikot...dats y aku dpt lah bersemuka ngan budak kecik xlokek ngan senyoman..asik senyum jek...aiyoo yoo...abis lah dah besor nnt..mau kene kejor jek..seb bek Mama Yun dah tua mase tu..hehehe

sian Muiz..kulit nye alergi...kene Ekzema kalo xsilap aku..hehehe..yg siannye dia kene makan obat...berupa pil ok!..aku siap wat lawak kat Ibu dia...uiskk teror Muiz kan..sbb nye solid food pertama yg masuk dlm badan dia adalah Obat...hehhee

xpe Muiz dah masuk phase utk baik pulih Tisu Kulit dia tu..xlame lagi insyallah ok if Ibu & dia berpantang makan....tp yg best..even dia mcm tu..tp dia xdek lah meragam di bawah kepanasan matahari tu....Nik pon cakap..dia ok jek dr Kl-melaka....senang tuh..nnt kite jln lg k!

pape pon aku doakan...Muiz sehat sentiasa....

Nota kaki: Ape itu ekzema...later lah aku citer...even aku dah tau korang sume paham ape itu ekzema...aku nye suke lah kan nk citer jugak....tgh susun atur story pasal ekzema tuh...

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...