Monday, June 1, 2009

Bukit Tinggi [Episod 5 - Meroyan]

Sambungan...

Balik dari Janda Baik...We all singgah Bukit Tinggi Kejap..Kejap ke? 4jam jugak lah....sbb terkandas dalam Ujan kat Japanese Tea House [betol ke ayat nih? korang paham kan??? taram ajolah LABU!]

Malas nak citer panjang...sbb dah ade citer pasal Bukit Tinggi [nak carik dekat Entry bulan Januari 2009 yeaaa]

Maka...let's Gamba sajok yg menceritakan segalanya k! Wahh Giteww....


As usual...Model Camera aku...Cik HSM yg owez bagi kerjasama...
"APe yang penting...KERJASAMA"

Ha sila lah grab gamba korang ni k!

Feeling-feeling...Honeymoon kat France ke kak?
hehehe :P

The gediks....

itu dia..pasangan yg Mr. & Mrs. Moose

Nota Kaki: Pape pon.. i enjoy ngan gelagat GGO's yg semua nya cube mengenjoykan diri ke tahap MAX...

more piccas...cam baser sila lah ke "http://cyanamoose.fotopages.com/"

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...