Friday, June 12, 2009

Keliwon

Keliwon malam tadi....

SAPE tengok angkat tangan?

alah yg pasal pelesit tuh.....

aku nk tau ending dia macam mane..sbb nye..aku sempat tgk smpai yg Munah tu ajak Brother tu dinner kat umah dia jek...lepas tu....aku dah wassalam ke dunia laen...hehehe sedor2 dah subuh..hik22

sape tau..sila lah roger...saje jek nk tau..sbb nye dah tgk separuh kan

Nota kaki: dah lah Matahari pon TAMAT smlm..cisss aku sempat tgk yg last jek.....haishhhh.....xteringat plak smlm last episode

7 comments:

Mak Kenanga said...

mak tgk!..mak feelin..mak la munah..mampoo!

masa munah pgl bro tu mai umah, si dukun esah tu p umah bro tu...dier bca doa kat sangkar yg ado belalang tu..dier soh belalang2 tu gigit balik kat bro tu kang...tetiber bro tu lesap dari umah munah..muka dier jadik waruk...belalang2 ti pakat serang dier...akhirnya dier mamposs..meninggalkan alam fana ni dgn kemungkaran!...hantu hijau tu..tiada teman lagi...sambungan kisah..hantu hijau yg jaga umah tu..cari penjaga baru..so uol bleh la apply!...

sekian dari mak!

blur42nd said...

time kasih mak...time kasih kerana menceritakan kisah pelesit itu....

i ter feeling lebey..verangan nak mencandat sotong..tu yg belayar dgn segera tuh! haih****

chajuya said...

aiyo uols ni mcm xde citer lain nk tgk..mentang2 la xdok umah sengsorg

blur42nd said...

lah ingat dok umah reramai tgk Tv reramai ke?

TGK TV sensorang jugak kenkadang...

Mak Kenanga said...

mak tgk sorang2 je la...hanya berbekalkan buku Yassin aje!

Mira Suhani said...

hehe..kelakar la mak Kenanga statement"hanya berbekalkan Yassin aje!" tu

blur42nd said...

mak kenanga mmg gitew..suke wat statement yg memancing org tok mengkomen..:P

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...