Skip to main content

Speed Test

44 perkataan

Speed test



sangat lah tah ape2 aku nih..saje jek mengetest ape yg ptt... aku rase ni speed sederhana kan.. org len leh buat 70-90 perkataan seminit...gilo ke ape....

mmg lah aku ni bab menaip agak kureng..spelling error semendang jek ade kn..hik33...sape2 nk cube..sila lah....jangan malu..jgn segan..kalo org dulu-dulu kan..anak lepas SPM kompem di hantar ke kelas menaip..tp org skrg anto ke kelas komputer...konsep dia same jek kn..suh belajar camne nak menaip..hehehehehee cume komputer ade tambahan TETIKUS tok klik sane klik sini....

Comments

ZzamzZ said…
huhuhu nape aku test dpt 34 perkataan je sminit...hua tensyen acik
Mamamanja said…
setakat nih paling tinngi dapat 50 patah perkataan seminit. dapat lebih lagi baru nak tempek kat blog
blur42nd said…
lebih berapa lah tu ek? hehehe

xpe zam...kite bkn PA/secretary/data entry yg keje asik menaip jek kn..kalo dpt 10/min pon xpe..sbb aku xrase coding leh kuar 10 perkataan tok seminit..hahhahaa
kuizikel said…
haha, aku berjaya dapat 64 perkataan seminit... hehehehhe.. tapi salah 3 utk first time...
blur42nd said…
hehehe
pantas tu...kompem kuizikel ni mmg pro YM..yolah asik menaip jek..aku ni mmg lembap menaip nih

p/s: sori kuizikel..juz kidding

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…