Tuesday, June 9, 2009

Speed Test

44 perkataan

Speed test



sangat lah tah ape2 aku nih..saje jek mengetest ape yg ptt... aku rase ni speed sederhana kan.. org len leh buat 70-90 perkataan seminit...gilo ke ape....

mmg lah aku ni bab menaip agak kureng..spelling error semendang jek ade kn..hik33...sape2 nk cube..sila lah....jangan malu..jgn segan..kalo org dulu-dulu kan..anak lepas SPM kompem di hantar ke kelas menaip..tp org skrg anto ke kelas komputer...konsep dia same jek kn..suh belajar camne nak menaip..hehehehehee cume komputer ade tambahan TETIKUS tok klik sane klik sini....

5 comments:

ZzamzZ said...

huhuhu nape aku test dpt 34 perkataan je sminit...hua tensyen acik

Mamamanja said...

setakat nih paling tinngi dapat 50 patah perkataan seminit. dapat lebih lagi baru nak tempek kat blog

blur42nd said...

lebih berapa lah tu ek? hehehe

xpe zam...kite bkn PA/secretary/data entry yg keje asik menaip jek kn..kalo dpt 10/min pon xpe..sbb aku xrase coding leh kuar 10 perkataan tok seminit..hahhahaa

kuizikel said...

haha, aku berjaya dapat 64 perkataan seminit... hehehehhe.. tapi salah 3 utk first time...

blur42nd said...

hehehe
pantas tu...kompem kuizikel ni mmg pro YM..yolah asik menaip jek..aku ni mmg lembap menaip nih

p/s: sori kuizikel..juz kidding

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...