Skip to main content

Angin Kus-kus

tu dia.... seb bek aku xterlelap kat surau td..hehehee :P angin punye pasal...perut jadik senak...ni sbb tgk depa makan lunch td lah ..ahahaha alasan jek tu..pdhal mmg masuk angin lah kot perut ni...mlm smlm aku tibai roti jek sekeping..pehtu pg td juz minom air...gagah jugak nk puase...wargghhhhhh relax Yun...only 4days left if arini sukses...ahaks...aku budget aku lah yg ketinggalan keretapi bab mengqada' pose taun ni..ruper2 nye masih ade geng sekapal..hahaha yg mane lg lah....baru teringat nk ganti..heheehe kire aku baek skit lah ni...ni lah hazab nye ponteng lame sgt...mintak2 lah kesihatan aku di bulam pose taun ni baik2 aja...xmo dah azab ni...azab sakit laen..azab ganti pose ni plak laen....

Ape lah Dd masak arini..keji kan aku..asik buli si DD..ahaks..xpe DD koman2 skill memasak ko akan makin mantop...nnt promote lah kat sape2 kn...hahahaa xpe aku utamakan adik2 jalan ke alam bahagia dulu .. uwekkk :P ikhlas kah? ok..operate mate aku..tgk aku tipu ke idak... seyes lah..rase nk operate mate kasik cuci sket...asik jerebu jek lately nih..ke sebab aku xckp tido? ade ke istilah xcukop tido? hehehehe ngarut dah aku nih....

lagi satu...jgn lah bas lambat arini..mau mengaum dlm ati aku lagi..hahahaha.... dah lah j card day kat mid valley aku xleh nk turut serta..i want new sport shoes..warghhh tensi tensi... xpe...next tym lah aku borong..

ha lg 1... si murni pon 1.... arini dia berjaya goda iman aku..mau x nye..ajak aku g munawwarah lagi..xleh nk marah lah kn...hahaha aku pon sukak..tp arini napsu aku xleh dibendung...aku belasah 2helai...nk tgk gamba nnt aku post kan minggu depan kat entry..skrg mood malas...munawwarah...munawwarah..apsal lah ko letak tudung baru..kan dah mengkayapkan poket aku bln nih...aiyaaaaaaaaaa dah lah baru rembat 4lai kat pasor malam.... tp kan... 2la..aku dah teringat2 yg kaler purple+silver.....plak..aiyoooo napsu...nak tny mak aku..dia mo ke idak..nnt mak beli..aku leh pinjam..harharhar...tanduk dah naik..dahhhhh

ape yg aku pkr kan hny lah..nak siapkan album Mira secepat mungkin kesian dia...2la wat ayat xkesah lagi..kan aku main2 ni...hahahaha sori mira...i'll try my best k...setakat ni baru 50%..another 50% jek..kalo aku focus weekend ni..isnyallah siap kot....next week jgn luep dating kite yeaaaaa...kat mane tu akan di beritahu kendian...payah mk pkr tpt yg ade kaler kegemaran ko tu..iaju vagai....amik kat ladang kambing ok? ngeh33

ok-lah...dah nak time pulang.....mood bekerja aku mmg agak sembap jek lately nih....

Comments

Queenin Murni said…
ngeh2.. kalau napsu aku.. nak jugak biru tu.. :P

tapi igt sket weh.. rm90 tu sekeping! keh keh keh!
Yun said…
sbb aku ingat rege nye sekeping Rm90 lah..aku xbeli yg purple..hny kenang ia dlm mimpi..warghhhh

mak aku call mlm td lupe plak nk tny..sibok bergossip pasal hal len..negh33

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.