Thursday, July 16, 2009

Angin Kus-kus

tu dia.... seb bek aku xterlelap kat surau td..hehehee :P angin punye pasal...perut jadik senak...ni sbb tgk depa makan lunch td lah ..ahahaha alasan jek tu..pdhal mmg masuk angin lah kot perut ni...mlm smlm aku tibai roti jek sekeping..pehtu pg td juz minom air...gagah jugak nk puase...wargghhhhhh relax Yun...only 4days left if arini sukses...ahaks...aku budget aku lah yg ketinggalan keretapi bab mengqada' pose taun ni..ruper2 nye masih ade geng sekapal..hahaha yg mane lg lah....baru teringat nk ganti..heheehe kire aku baek skit lah ni...ni lah hazab nye ponteng lame sgt...mintak2 lah kesihatan aku di bulam pose taun ni baik2 aja...xmo dah azab ni...azab sakit laen..azab ganti pose ni plak laen....

Ape lah Dd masak arini..keji kan aku..asik buli si DD..ahaks..xpe DD koman2 skill memasak ko akan makin mantop...nnt promote lah kat sape2 kn...hahahaa xpe aku utamakan adik2 jalan ke alam bahagia dulu .. uwekkk :P ikhlas kah? ok..operate mate aku..tgk aku tipu ke idak... seyes lah..rase nk operate mate kasik cuci sket...asik jerebu jek lately nih..ke sebab aku xckp tido? ade ke istilah xcukop tido? hehehehe ngarut dah aku nih....

lagi satu...jgn lah bas lambat arini..mau mengaum dlm ati aku lagi..hahahaha.... dah lah j card day kat mid valley aku xleh nk turut serta..i want new sport shoes..warghhh tensi tensi... xpe...next tym lah aku borong..

ha lg 1... si murni pon 1.... arini dia berjaya goda iman aku..mau x nye..ajak aku g munawwarah lagi..xleh nk marah lah kn...hahaha aku pon sukak..tp arini napsu aku xleh dibendung...aku belasah 2helai...nk tgk gamba nnt aku post kan minggu depan kat entry..skrg mood malas...munawwarah...munawwarah..apsal lah ko letak tudung baru..kan dah mengkayapkan poket aku bln nih...aiyaaaaaaaaaa dah lah baru rembat 4lai kat pasor malam.... tp kan... 2la..aku dah teringat2 yg kaler purple+silver.....plak..aiyoooo napsu...nak tny mak aku..dia mo ke idak..nnt mak beli..aku leh pinjam..harharhar...tanduk dah naik..dahhhhh

ape yg aku pkr kan hny lah..nak siapkan album Mira secepat mungkin kesian dia...2la wat ayat xkesah lagi..kan aku main2 ni...hahahaha sori mira...i'll try my best k...setakat ni baru 50%..another 50% jek..kalo aku focus weekend ni..isnyallah siap kot....next week jgn luep dating kite yeaaaaa...kat mane tu akan di beritahu kendian...payah mk pkr tpt yg ade kaler kegemaran ko tu..iaju vagai....amik kat ladang kambing ok? ngeh33

ok-lah...dah nak time pulang.....mood bekerja aku mmg agak sembap jek lately nih....

2 comments:

Queenin Murni said...

ngeh2.. kalau napsu aku.. nak jugak biru tu.. :P

tapi igt sket weh.. rm90 tu sekeping! keh keh keh!

Yun said...

sbb aku ingat rege nye sekeping Rm90 lah..aku xbeli yg purple..hny kenang ia dlm mimpi..warghhhh

mak aku call mlm td lupe plak nk tny..sibok bergossip pasal hal len..negh33

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...