Wednesday, July 8, 2009

dah DAPAT

Kan aku penah merapu last week [ye ke last week..opps last 2weeks lah] pasal Story - Verangans aku nk bagi baju baru tok Mr. Nik aku...Sian BF aku..dia dah semput dok pakai baju yg sendat itew...maka aku yg pemurah setelah menimbang tara poket aku ngan kelonsong di bawah bantal aku...dan tabung MILO aku yg dah berjaya aku pecahkan maka nya...



dapat lah aku memiliki

SEBIJIK BAG berjenama BAGMAN sajok....

[pic tok BAG nnt aku upload..sbb xsempat lg even dah berminggu pon aku beli..kire citer dah basi pon...cume aku nye entry dlm status "Draft"..xsiap taip ruper nye..ngeh33]

2 comments:

Queenin Murni said...

beli kat mana??? yey!! bestnya,, dapat baju baru!!

Anonymous said...

huhuhu..tu lah dah gemok kn...

kene lah beli baju baru...ahaks...

aku beli kat low yatt jek...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...