Tuesday, July 28, 2009

Ragam Si Cik Kak

Bihah
-------------*
Hari Ahad yg lepas adalah hari beronggeng bersama Nisrina or maybe skrg selesa panggil dia Bihah jek..senang....byk lah meronggeng ngan cik kak ni..pdhal dia ni yg kene angkut jek dek Ibunya...ekceli, aku dok meronggeng ngan Ibu si Bihah lah...di sebabkan Babahnya keje..maka nya aku pinjam ibu dia tok morenggeng..pdhal bk pegi mane pon..jUz PKNS jek...g serbu Book Fair...segala jenis mak nenek kamus ibu dia borong..hahaha lepas ni jadik pakar bahasa lah ibu ko..nghe33...aku rembat 4buah buku jek....

ok lah aku nk letak gamba cik kak ni jek..cerita pasal book fair aku dah citer kat prev entry kn..hehehhe sibok nk menceceh lg!


ha...ha..jgn ingat mama yun xnampak yeee...Bihah dok usha phone mama yun yg xcanggih tu :P


nak kasik dia diam..sumbat ajo mulutnya..hehehe


alamak ade org skodeng Bihah nak belajar Mengaji lah...

malu plak Bihah...


amacam khusyuk TAK Bihah belajar... hehehe ni CD ibu belikan mase kat Book fair...kire ibu xlupe kan bihah punye habuan lah...

asalnya si kenit dok terpusing2 kepala dengar lagu alif-ba-ta tu... kompem dia suke..tu yg ibu dia decide tok beli jek....

kat umah mase pasang kan vcd tu..dia diam jek layan..hehehee bdk2 yg mengaji tu..mengaji smbil menyanyi..dia pon dok ikut2 angkat tangan vagai...jgn dah besar nnt neglat macam mama yun dulu..bile pg ngaji jek..asik nk menyorok belakang surau...xpon bercakap mase tgh tgu turn..asik lah kene berdiri jek..sbb memekak..sila jgn ikot perangai itu ye Bihah yg baik lagi comei...

nak suh dia dok diam senang..jek...pasang kan lah lagu ke video klip yg dia suke..kompem dok diam terpacak depan laptop ibu dia tu..huhuhu


ni memberontak lapar ke ape? hehehe ni kompem sebab gusi dia gatal...sebelom tu..jari aku dah sengal kene gigit dek budak kenit ni..tp seb den xkesah...kuat jugak dia gigit....sian dia gusi gatal ek...nak makan ubat payah...tp picagari yg kosong..best plak digigit2nya..Bihah..bihah....lepas ni xleh nak ngengada sgt dah...hehehee:) tp nnt leh ikot mama yun g meronggeng..kita tinggalkan ibu dengan alasan..ibu xlarat..tp Bihah kene lah cepat sket berjalan ok!

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...