Tuesday, August 25, 2009

Lewat

Sukatan suhu emosi di kala pagi td..aku rase sgt cool sbb xnaik2 pon even beberapa perkara muncul pagi td..seperti:-

1- murni call tny name kad - haih* aku xcarik lagi..kelam kabut carik..pdhal nk g keje dah..tp seb bek masih awal lagi! ... so, aku xrase serabut & emosi aku stabil lagi...
2- broach yg match xmuncul plak..- haih* seb bek aku mood xkesah...jadik style lame dahhh....sempoi jek...so, aku xrase serabut jgk!
3- bdk depan aku jln lenggang kangkung [ni pon nak masuk jgk!] - laluan tu sempit..aku redha jek..xseperti baser aku akan cube jugak utk pintas...
4- sampai tpt bas....[sbb tren xdek mslh] - maik ehhhhh pjg gillos....sah bas ade problem nih....tgu punye tgu..selama 30-40min terpacak..naik lenguh sendi kaki aku..bas muncul...tp aku xberasap..xdek pon kesah nk tgk jam..even aku tau dah lmbt..ramai yg dah chow amik cab...hehehe aku redha jek...last2 bas muncul dr tpt simpanan..sah lah bas rosak nims...hehehe tp aku cool jek even dah kol 8lbh...
5- smpai opis..lift plak wat hal..kejap sini benyala..nk masuk dia ttp..smpai 4 lift lah mempermainkan aku ngan kakak ting.19..tp aku relax...jek

muskil gak kn...ni lah hikmah puasa kot...ati & perasaan jadik cool...even aku dlm emosi xstabil disebabkan sedikit serabut ngan jiwa sndr...tah apsal tah..tp arini aku dah cheer up blk..sbb GAJI DAH MASUK! hehehe serabut sbb poket hampir2 kontang..kekekeke

Nota kaki: Lihat langit & awan di luar sana...dah berapa ari aku peratikan..langit & awan sangat cantek!

1 comment:

saifurudin said...

ko ngan adek tak abis2 ngan awak ketul ko tu .. haish

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...