Wednesday, August 26, 2009

Kuih Raya

Untuk pertama kalinya...

aku ngan mak aku decide tok jual kuih taun ni..tp sejenis ajo..if berminat leh lah roger aku... Kuih biskut kelapa sahaja..dijamin sedap hingga xleh berenti makan! hehehe :)

Utk 100pcs = RM30

[Gambar 1] Ini lah sample biskut kelapa [tp bekas sebenar sebenar seperti Gambar 2]
**kalo mo cube merasainya..meh lah singgah kerinchi sementara stok masih ada:)**
Gambar 1

Gambar 2 [di "kopi" dr google:)] - lupe nk snap gambar balang kosong tu:P

Penghantaran utk Melaka, PJ & Shah Alam sahaja...or maybe leh self collect kat Kg. Kerinchi or Mid Valley[plg mudah kn].

Nota kaki: kalo nak test rase...leh dtg ke kerinchi :)

5 comments:

ZzamzZ said...

Huhu xmola kuih biskut kelapa..aku nk kuih tart nenas mak ko wt..emm dap..dap..

Yun said...

ko xcube lg...ko try dulu...baru ko tau rase dia camno...aku xreti nk letak
pasal tart dap dap ko tu..nnt aku tny cookies maker aku kat umah..hehehe dia mo amik order ke idak tok tart tu..hak33

fAriefArihan said...

org jhr cmne? takley order ka? =P

Yun said...

hahaha..blh mmg blh tp kene mai collect sndr either kat KL or Melaka..ok? :P

xy~han said...

wehh mak ko amik oder tart gak ke?alaa nk gakk..

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...