Wednesday, September 9, 2009

Pannaz.com.my

Semalam, aku & DD berbuka kat Pannaz. Ekceli b4 puasa lagi nk serang restoran Dokter GG si DD ni...hehehee sbb dokter tu dok promote mase kitaorg [opppsss aku teman jek] g wat lawatan mengejut kat klinik di kala malam hari di Bangsar...dokter tu dok pelawa mencube di restoran dia..tp bulan puasa ni depa buat Buffet Style.... utk Adult = RM32, kekanak..i xsure plak berapa rege nye...xsilap RM18..leh cek kat website dia http://www.pannaz.com.my/

& aku berjaya pergi sebelom si Murni serang malam ni...hahaha jangan mare ok! i owez pantas dr U ye Puan Murni...ahaks

**Antara Makanan yang ade**





**copp...kite lupe makan eskrem dia lah..:-(**

Rasenye...ala carte dia lagi best kot..byk pilihan..tgk kat menu kat website dia cam byk...tp smlm sikit jek...ade lah 4-5 jenis lauk + ulam2an + bubur lambuk + bubur kacang + kuih muih ade 3-4 jenis jek..Buah2an + air ok lah..byk jenis..tp xdek lah byk mane...4 jenis..hahahahaa tp yg best kambing panggang dia...mmg layan ok!..ade jugak ayam yg di bakar...so far ok lah..bg yg kuat melantak kalo buffet tu..ni bkn lah syurga Buffet..sbb xbyk choice...bg akak sharna xsesuai ye..sbb xbyk lauk pauk berunsurkan ayam..ngeh33....enviroment dan kemudahan mmg best..cume ruang dia agak sempit if nk berkumpul reramai & if nk g walk-in jek..mmg agak payah nk dpt tempat lah..sbb nye bulan2 pose ni..better booked dulu tpt nye..kalo idak...berbuka ngan air liur jek lah :P

5 comments:

Kenanga said...

soo tempting makanan kat website dier..hage pon meletss!

didiladidi said...

awat ada muka cheq yg kecoq lioq tu kak yun?? malu i.

Yun said...

comei xmuke ko bile aku perbetulkan?

didiladidi said...

HAHAHAHAH. baguih.tadak muka lapaq.

Yun said...

2la..carik si mata bulat hidung xdak ngan senyum lebar & berwarna oren..xjumpe kan...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...