Monday, September 14, 2009

Royale Bintang

Jumaat mlm, Jemputan berbuka puasa di Royale Bintang, Damansara yg dianjurkan oleh Edaran... thanx to Edaran sbb menjemput org bujang seperti aku.. :P taun depan jgn luep jemput lg..hehehe

oklah..makanan mmg melambak..cume perut aku ni..tong dia dah kecil..xleh nk sumbat2 byk2...tp aku pelik..even makan dah kurang tp alat penimbang tu still nak menaikkan angkanya sekiranya aku cube utk memijak dia...damn!!! aku sangat bencik pd alat penimbang yg xbekerjasama dengan aku (-_-)p...

ok lah layan kan ape yg aku amik...semua ni kongsi ngan sharna & musab....




air dia marbeles...name pon puasa...dpt air pon dah kire nikmat!
sharna & musab
finally, dpt jugak makan eskrem..hehehe

thanx dedek sbb kasik kak yun tumpang kereta...next tym leh tumpang lagi :)

oklah...gamba ku plak..non ado ye..tunggulah if naily bermurah hati nk send gamba2 dr camera nye...

nota kaki: sabtu berbuka bersama GGO's & ahad plak berbuka bersama ATATians....

5 comments:

mama tisya said...

wah meriah je tgk makanan tu...awat muka sharna nmpk lain..nmpk kembang skit ke tudung tu yg kembang...ehhehe

cyana said...

owh.... tu sbb tdung yg kembang! confirm... lalala

Yun said...

ha ah..mmg kompem sbb tudung kembang

Queenin Murni said...

tapi kalau fokus part lain, bukan salah tuduung yer? haahha!

dedek!!! sila panggil acik yun!!!

dengki aku ok? :P

didiladidi said...

i kecoq lioq tgk neh.slurppppppp. blanje i plis..

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...