Monday, October 19, 2009

Action!


Finally, berjaya jugak aku jumpe ngan budak comei nih..hehehe...yg dikenali as 'Baby Ema'. dia ni anak kazen DD...selama ni asik dok dengar citer dr DD & tgk gamba jek kan..makanya, smlm kat besdae party kakak kacang [nnt akan diulas kan kemudian ok!] dapat den ketemu same ini..budak 'selambe land'...yang dengar kate muka nye sebijik mcm pak long nya ketika kecik..huhuhu..pape pon Ema..u'r rock! hehehhe sbb selambe jek!
owh.. i luv her Toncet..hehe:)

Nota kaki: nak tau citer yg lagi byk pasal Ema...sila lah ke blog mummy nye

4 comments:

semut-terbersin said...

oh ni anak dora ke?

Yun said...

hahaha ye lah tu...
geng MMU ko ek?

didi said...

ni la anak dora. yemma name die. hehehhe. ema nur izzani.

s.c.h.u.l.t said...

so cute! :D

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...