Friday, October 30, 2009

Bukan Malas..Tapi Gatal-gatal

hahaha tajuk jek..dah terbeliak...

aku bukan malas nk hupdate...citer mmg banyak yg tertangguh...tapi..
aku di serang2 gatal2....hahahahahaa bkn lah...miang ok dok bertapa kat KBB tu...giller xleh blah,.,camner lah mereka leh berpuluh2 taun berkubang dlm KBB tu kan?

Tulah yg tetibe aku dpt keinsafan..yg mane xtau bape lame nk bertahan dlm diri..keh keh.... tp paling kesian..kalo tgk PC engineer pon maha hazab..ngan line internet yg tahap aku nye kesabaran bagai nk bakar KBB ok..pdhal nk bukak page Masairlines jek..tp subhanallah..tgu sampai nk 15min.....lom lagi nk click..mmg menguji..lepas ni..xmo kondem depa dah...mmg ade hikmah kene anto selongkar KBB ni..baru lah tau kan..ngah keadaan opis xbape nk sejuk..dok kat HQ..amik ko..sampai kecut2 kulit..xtahan sejok..kekeke

ok lah..nnt uodate later..gamba pon bkn nye aku snap pon..giller concentrate wat keje kan..ahahahahahaaa...podahhhh...seb bek farah kawen esok..kalo idak..mmg aku bertapa lagi 2days tok ronda2 alor setaq ni kan...

ok gut 9te.....

nota kaki: wa frust xdpt tgk nur kasih malam nih...grrrrrrr

4 comments:

cyanamoose said...

akak bersyukur dpt bertapak di HQ yg sejuk tu. dok dlm kotak2 ijou lg baik dr dok ngan hampas padi.. hiks.

didi said...

miang2 gatai kene debu padi ke? ekekek takpa janji jgn gatai2 menggatai.

Queenin Murni said...

ohoo...bagus la ko dah pandai gatal.. hahaha!

pi la catch up tv nur kasih dgn kadar segera.. sebak beb part katrina kata: dia redha laki dia tak adil, syg nur lebih, dgn nur dia bahagia,bercahaya.. dia redha, as long as she stays as his wife. huwaaa.. sayu ok, nak nak pulak kite dah tau yg si kat mmg tunggu time jek ka. (saje jek aku kasik potong feel ko.. ahhaha)

Yun said...

warghhh nur kasih..xpe aku kan dah tau jgk jln citer dia..xdek lah terkilan mane kn kn kn

gatai dowh..ni pon aku masih ala2 kera jek..garu sane garu sini....

p/s: ok ah.. kan..aku reti lah jugak nk gatai2 kan..dr aku xdek perasaan gatai langsung kan? hahahahaa

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...